Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre „știrea alarmantă a serii”: „Distinși contribuabili, dispar măgarii. Ei, nu, ai noștri încă sunt în picioare” (VIDEO)

Radu Banciu, despre „știrea alarmantă a serii”: „Distinși contribuabili, dispar măgarii. Ei, nu, ai noștri încă sunt în picioare” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 21 Noi 2019, 23:58
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, „știrea alarmantă a serii”, și anume scăderea dramatică pe care a înregistrat-o, în ultimul timp, numărul măgarilor de pe planetă.

„Distinși contribuabili, dispar măgarii. Aceasta este știrea alarmantă din această seară. Nu mai sunt măgari, și asta din cauza faptului că sunt folosiți în China. Chinezii iau pielea de pe ei. Iau orice, bineînțeles, pentru că în industria lor farmaceutică, în ansamblu, în general, industria medicală din China, se folosesc cred că și ghearele baribal. Până la urmă au ajuns la concluzia că pielea de măgar, dacă știi cum s-o dai jos de pe el, devine extraordinar de importantă pentru fabricarea unei gelatine, aceasta fiind necesară pentru un remediu de întinerire, de însănătoșire. 

Ca și consecință, populația de măgari de pe planetă a început să scadă dramatic. Numai în ultimii 10 ani, de exemplu, jumătate din populația de măgari din Kirghiztan, unul dintre principalele producătoare de asini de pe planetă, a dispărut - 53%, în timp ce 35% din măgarii din Botswana au dispărut, iar 27% din măgarii brazilieni... Ei, nu, ai noștri încă sunt în picioare. N-au dispărut măgarii în România, nici în politică, nici în presă. N-au dispărut în locuri esențiale. Dispar în locuri din natură. Totuși, la un moment dat, când vor dispărea în Grecia, Spania, Macedonia, Bosnia, Albania, va dispărea o eră. Lumea fără măgari este de neconceput”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
Loading...