Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre testarea bucureștenilor pentru COVID-19: Cum vom afla cine sunt cei care își vor dona organismul științei? În fața blocului se vor crea niște cozi ca pe vremea lui nea Nicu (VIDEO)

Radu Banciu, despre testarea bucureștenilor pentru COVID-19: Cum vom afla cine sunt cei care își vor dona organismul științei? În fața blocului se vor crea niște cozi ca pe vremea lui nea Nicu (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 27 Mar 2020, 00:11
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre inițiativa ca peste 10.000 de bucureșteni să fie testați pentru infecția cu noul coronavirus.

”Ați auzit ce se pune la cale la Ministerul Sănătății. Un eșantion reprezentantiv din populația urbană, se vorbește de 10.500 de persoane, testate în perioada următoare. Sunt foarte multe semne de întrebare aici. De exemplu, cum vom afla cine sunt cei 10.500 de fericiți care își vor dona organismul științei. Vom afla, cel mai sigur, de la administratorii de bloc. Cei care locuiesc la casă, probabil vor afla din colțul străzii. (...) Atenție, nu mai vin băieții la tine în apartament, așa cum voia domnul Costache. Va trebui noi să coborâm. În fața blocului se vor crea niște cozi ca pe vremea lui nea Nicu. (...) În cazul în care un cetățean dintr-un bloc este găsit pozitiv, tot blocul trece în carantină automat”, a comentat Banciu.

”Dacă cineva din bloc este testat pozitiv, mergem cu toții în carantină. Nu ni s-a spus exact unde carantinăm, pentru că în mod normal, nu acasă. Carantina va fi pe teren neutru, cel puțin, dacă nu se joacă chiar la ei. La noi nu se va juca întrucât blocul trebuie dezinfectat”, a mai spus Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu