Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Udrea şi Bica: "Două bolnăvioare neputând nici măcar să îşi poarte de grijă" (VIDEO)

Radu Banciu, despre Udrea şi Bica: "Două bolnăvioare neputând nici măcar să îşi poarte de grijă" (VIDEO)

Un articol de: - 02 Apr 2018, 08:35
Radu Banciu, despre Udrea şi Bica: "Două bolnăvioare neputând nici măcar să îşi poarte de grijă" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Elenei Udrea de a pleca brusc în Costa Rica după ce a rămas însărcinată.

"Cum o fi să stai, întreb şi eu, bolnăvioară într-o astfel de ţară, bolnăvioară şi doamna Bica, deci două bolnăvioare neputând nici măcar să îşi poarte de grijă. Bănuiesc că stau în camere separate, deci pe WhatsApp îşi trimit mesaje. Ce cruntă trebuie să fie viaţa pe final!

Dar ca să mă întorc acolo unde promisem că am rămas. Hai să facem un calcul: doamna Udrea este româncă, născută în judeţul Buzău. Nu avut niciun copil până la 45 de ani cât are doamna Udrea. Rămâne însărcinată aşa cum a rămas, se duce, face tratament de înaltă clasă la o clinică din Atena, deci nu la Focşani sau Brăila. Deci este interesată de aşa ceva, o clinică specializată pentru tipul ăsta de sarcină. Ei bine, ce se decide doamna Udrea? Dintr-odată, însărcinată fiind, tratamentul a funcţionat, starea de sănătate este bună, şi îi zice coştiinţa hai să mă duc în Costa Rica despre care nu ştia nimic doar aşa că i-a dat un mesaj pe WhatsApp Alina Bica grav lovită", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Elena Udrea