Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre valul de eliberări din penitenciare: Este cam singura posibilitate pe care Guvernul Tudose o are. În închisori încep să ajungă oameni din sistemul politic (VIDEO)

Radu Banciu, despre valul de eliberări din penitenciare: Este cam singura posibilitate pe care Guvernul Tudose o are. În închisori încep să ajungă oameni din sistemul politic (VIDEO)

Un articol de: - 18 Oct 2017, 23:57
Radu Banciu, despre valul de eliberări din penitenciare: Este cam singura posibilitate pe care Guvernul Tudose o are. În închisori încep să ajungă oameni din sistemul politic (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre anunțul ministrului Justiției, Tudorel Toader, conform căruia, pe 19 octombrie intră în vigoare legea care îi scoate mai repede din penitenciare pe cei care îşi ispăşesc pedeapsa în condiţii necorespunzătoare, indiferent de condamnare.

”Pregătiți-vă, de mâine va intra în vigoare legea care îi va scoate de la pușcărie pe cei care în momentul de față își ispășesc pedeapsa în condiții necorespunzătoare, asta indiferent de condamnare. Este o lege din categoria Tudorel Toader. Cea mai mare parte, deci, a deținuților închiși în cele 46 de închisori din România, că doar atâta avem, vor putea, de mâine, să ceară acestă eliberare condiționată”, a comentat Banciu. 

”Nu este o surpriză, ne așteptam la așa ceva. Este cam singura posibilitate pe care Guvernul Tudose o are. Ați văzut că el dă chix și cu salariile, și cu pensiile, practic nu înaintează în niciun domeniul în mod concret. La asta cu închisorile, însă, da, pentru că în închisori încep să ajungă oameni care sunt agreați de sistemul politic din România sau chiar fac parte din el și atunci este o măsură la îndemâna acestui guvern. 

Așadar, pușcăriile se vor goli, asta este ideea. Acum, să vedem ce program de reintegrare socială are România. Cică pe hârtie ar exista așa ceva. Că altfel ar fi o nenorocire, vom asista la sălbăticirea națiunii”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre valul de eliberări din penitenciare: Este cam singura posibilitate pe care Guvernul Tudose o are. În închisori încep să ajungă oameni din sistemul politic

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu