Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre viața Reginei Ana: Sunt niște amintiri care meritau să rămână în cartea de istorie. Din păcate, sunt prăfuite acum de toată zoaia politicii românești care trebuia să iasă la rampă (VIDEO)

Radu Banciu, despre viața Reginei Ana: Sunt niște amintiri care meritau să rămână în cartea de istorie. Din păcate, sunt prăfuite acum de toată zoaia politicii românești care trebuia să iasă la rampă (VIDEO)

Un articol de: - 01 Aug 2016, 23:44
Radu Banciu, despre viața Reginei Ana: Sunt niște amintiri care meritau să rămână în cartea de istorie. Din păcate, sunt prăfuite acum de toată zoaia politicii românești care trebuia să iasă la rampă (VIDEO) Foto: B1 TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre moartea Reginei Ana.

”O salbă întreagă de declarații și de condoleanțe nepotrivite s-au adunat. S-au răscolit toate amintirile, destul de puține față de Regina Ana care n-a domnit cu adevărat niciodată peste țara pe care a dobândit-o prin căsătorie. Ea a venit în România târziu, abia dacă a apucat să facă aici câțiva pași deși, teoretic, vreo șapte decenii ar fi trebuit să fie Regina României”, a spus Banciu.

După ce a prezentat, pe scrut, provestea vieții Reginei Ana, Banciu a adăugat: ”Într-adevăr un roman sau chiar un film de capă și spadă s-ar putea face de pe urma acestor povești care se încheie astăzi. Se încheie mai degrabă trist pentru noi pentru că astea sunt niște amintiri care meritau să rămână în cartea de istorie. Din păcate, sunt prăfuite în aceste momente de toată zoaia asta a politicii românești care trebuia să iasă la rampă. Primul care a transmis un mesaj a fost Ion Iliescu. (...) Cum să îți permiți în asemenea momente să iei cuvântul. Este o rușine pentru această țară ca Ion Iliescu să adreseze condoleanțe Familiei Regale”.

Radu Banciu, despre viața Reginei Ana

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   regina ana,   Stiri Romania