Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre vizita Vioricăi Dăncilă în Qatar: Este bășcălia supremă a politicii de astăzi (VIDEO)

Radu Banciu, despre vizita Vioricăi Dăncilă în Qatar: Este bășcălia supremă a politicii de astăzi (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 07 Noi 2018, 23:39
Radu Banciu, despre vizita Vioricăi Dăncilă în Qatar: Este bășcălia supremă a politicii de astăzi (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre vizita premierului Viorica Dăncilă în Qatar.

”Doamna Dăncilă, ajunsă în Qatar, ar fi prezentat un fel de proiect de pe vremea lui nea Nicu. Deci ea s-a dus acolo să epateze cu niște standarde pe care România, nu numai că nu le-a avut niciodată, dar nici nu și le-ar putea permite nici în visurile cele mai teribile. Printre proiectele pe care doamna Dăncilă le-a prezentat în Qatar ar fi: aeroport în sudul Bucureștiului, canalul Dunăre-București, ideea lui nea Nicu, canalul de irigații din Bărăgan, spitale, resort de lux în Costinești, pârtie de schi în Făgăraș și alte astfel de bazaconii pe care România nu le are în niciun program de guvernare”, a comentat Banciu. 

”Vedeți, dacă te duci în străinătate, sigur sub stindardul anonimatului, întrucât dacă va fi strânsă un pic cu ușa, doamna Dăncilă va nega în bloc toate aceste măscării pe care a încercat să le prezinte acolo, ca și cum ăia ar fi născuți după ultima ploaie. 

Este cel mai mare decalaj pe care istoria politicii l-a propus până acum, ca această doamnă, venită de nicăieri, care n-ar nici măcar cunoștințele unui copil serios de clasa a IV-a, a ajuns să propună niște bazaconii într-unul dintre cele mai de anvergură state ale planetei. Este bășcălia supremă a politicii de astăzi. Desculța de doamna Dăncilă s-a dus să le propună alora, ăia care sunt capabili să facă aproape orice”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu