Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre ziua de naștere în doi timpi a ministrului Agriculturii: S-a cântat despre oaie. Oaia a fost în centrul baladelor (VIDEO)

Radu Banciu, despre ziua de naștere în doi timpi a ministrului Agriculturii: S-a cântat despre oaie. Oaia a fost în centrul baladelor (VIDEO)

Un articol de: - 07 Noi 2017, 00:01
Radu Banciu, despre ziua de naștere în doi timpi a ministrului Agriculturii: S-a cântat despre oaie. Oaia a fost în centrul baladelor (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre aniversarea ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Radu Banciu, despre ziua de naștere în doi timpi a ministrului Agriculturii: S-a cântat despre oaie. Oaia a fost în centrul baladelor

”Ziua de naștere în doi timpi a ministrului Agriculturii, celebrul Petre Daea, joi în incinta ministerului și vineri la restaurantul Cercului Militar. Acest nesimțit s-a dat în stambă în stilul caracteristic. 

Invitați au fost directorii din cadrul ministerului Agriculturii, laolaltă cu rudele acestora, deci foarte mulți bezmetici în acest haos brownian. 50 de invitați pe sprânceană, după ce paranghelia adunase cu o zi înainte vreo 200, la ministerul Agriculturii”, a comentat Banciu. 

Totul a ieșit la iveală după ce jurista Tereza Feraru, care a rezervat o masă la restaurnatul Cercului Militar exact în ziua cu pricina, a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat la petrecere. 

”«Din cauza nesimțirii ministruluI Petre Daea, aniversarea mea s-a dovedit un fiasco total», spune jurista. (...) Demnitarul ocupase sectorul din fundul sălii și își ridicase în picioare zecile de invitați. Făcuseră un cerc imes în jurul unui rapsod popular care cânta balade și doine de jale. De asemenea, se cânta despre oaie. Oaia a fost în centrul acestor balade. 

După nenumărate solicitări, continuă dânsa, am înțeles că un ospătar i-a expus rugamintea noastră. Nu-i ceream decât o chestiune de bun simț, să renunțe din când în când la programul artistic despre oaie astfel încât să putem și noi, ceilalți sarbătoriți, să comunicăm cu propriii invitați. Ospătarul ne-a transmis sec: «cui nu-i place muzica mea, poate să plece».  Ăștia sunt oamenii noștri. Niște tirani cu legitimație expriată în sensul în care nu au orizonturi, nu au imaginație”, a mai spus Radu Banciu

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu