Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Domnilor care întemeiați partide, lumea n-o să ceară neapărat performanță, dar măcar să nu fiți niște hoți din primele momente (VIDEO)

Radu Banciu: Domnilor care întemeiați partide, lumea n-o să ceară neapărat performanță, dar măcar să nu fiți niște hoți din primele momente (VIDEO)

Un articol de: - 10 Aug 2016, 23:53
Radu Banciu: Domnilor care întemeiați partide, lumea n-o să ceară neapărat performanță, dar măcar să nu fiți niște hoți din primele momente (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre anunțul lui Marian Munteanu că și-a făcut partid.

Azi, după noua modă a relansării partidelor politice, care încetase la un moment dat, Marian Munteanu, cel care a plecat cu coada între picioare la un moment dat de pe scena PNL în alegerile locale din Capitală, fiind dezavuat de cei care, cu câteva zile în urmă, îl propuseseră drept mare candidat, a lansat formațiunea politică Alianța Noastră.

El a precizat că noul partid nu va face fuziuni sau alianțe deocamdată - e o stângăcie asta, evident - și că va deschide lista de candidați ai partidului la Senat și va candida în București. Absolut nimic nou. Oameni vechi, idei vechi, dar, carevasăzică principii noi. Ca să lansezi un partid după atâta timp, când evident că nu mai e loc pe scena politică de matrapazlâcuri, de minciuni, și să spui din a doua frază că tu nu faci alianțe sau fuziuni... Păi pe cine ar interesa chestia asta? Întreb și eu...

Vezi un partid nou. Hai că poate te duci. Nu mai ai încredere nici în nevastă, nici în cocoșul de pe gard, nici în capra vecinului, dar te bagi într-un partid să mai încerci. Te bagi într-un partid ca să faci alianță cu UNPR-ul sau cu PMP-ul după două săptămâni sau după două luni? Bineînțeles că nu, că atunci ai fi intrat la ăia. Deci care e noutatea?

Marian Munteanu avea și el un partid în care, probabil, să-și împartă ciolanul cu ceilalți. Eu cred că, dimpotrivă, domnilor care întemeiați partide, să vă feriți de ideile astea, pentru că astăzi, chiar dacă sunteți naivi, puritatea vă mai poate salva. Asta e părerea mea.

Lumea n-o să ceară neapărat performanță, dar măcar să nu fiți niște hoți din primele momente. Dați impresia măcar - uite că pe fondul ăsta de problemă a câștigat și Nicușor Dan - că sunteți independenți și că nu aveți treabă cu cloaca asta a politicii.

Deci cu cât mai puține alianțe, cu atât mai mari șanse. Sau dus vremurile în care câte un ciot din ăsta de partid se alipea și el și apoi nu mai scăpai de el”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Domnilor care întemeiați partide, lumea n-o să ceară neapărat performanță, dar măcar să nu fiți niște hoți din primele momente

Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Marian Munteanu