Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: „Două jurnaliste au fost jecmănite din propriile poșetuțe, într-o sală în care PSD era cel care stăpânea” (VIDEO)

Radu Banciu: „Două jurnaliste au fost jecmănite din propriile poșetuțe, într-o sală în care PSD era cel care stăpânea” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 07 Feb 2020, 00:23
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu, întâmplarea din sala de presă a PSD, unde două jurnaliste „au fost prădate”, joi dimineață.

„Altă anecdotă extraordinară astăzi, cu două jurnaliste care au fost prădate în sala de presă, unde se deplasau pentru această zi, să-i spunem crucială. S-au dus de dimineață, de la ora 9:00, acolo, ca să fie prezente în fața unui asemenea moment. Șeful statului urma să anunțe noul premier. Au fost buzunărite, au fost jecmănite din propriile poșetuțe, într-o sală în care, desigur, PSD era cel care stăpânea. Ei, bine, una dintre ele a fost prădată de 100 de euro. Nouă ne-a sunat un pic bizar, așa. Ce căuta la 9:00 dimineața fata respectivă, jurnalista respectivă, cu 100 de euro în poșetă? Va rămâne mereu o enigmă. Cealaltă a fost furată cu 80 de lei. PSD a spus că nu e nimic, va astupa el această pagubă ca să nu i se impute mai mult. Nu se va face lumină, întrucât nu sunt camere de luat vederi în sala de presă. În fine, pesediștii, să spunem, le-au furat pe cele două jurnaliste, dar la 9:00 dimineața să ai 100 de euro în poșetă? Ce să faci cu 100 de euro pentru că nu poți să cumperi nimic cu ei în România. Interesantă misiunea aceasta a jurnalismului din România, după cum puteți foarte bine să interpretați”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
Loading...