Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Liviu Dragnea: Cum a făcut acest bugetar semianalfabet atâtea miliarde? Asta nu ne explică nimeni niciodată! (VIDEO)

Radu Banciu, despre Liviu Dragnea: Cum a făcut acest bugetar semianalfabet atâtea miliarde? Asta nu ne explică nimeni niciodată! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 19 Mar 2018, 08:26
Radu Banciu, despre Liviu Dragnea: Cum a făcut acest bugetar semianalfabet atâtea miliarde? Asta nu ne explică nimeni niciodată! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre Liviu Dragnea, președintele PSD.

”Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea e de mult timp protejat şi la fel este şi Tel Drum. E bună referirea la Tel Drum. De fiecare dată, Liviu Dragnea a spus că n-are absolut nicio legătură cu Tel Drum. În schimb, toată națiunea și Victor Ponta, care avea acces la datele astea, dar din păcate pentru el nu-l mai credea nimeni... El turuia că Dragnea și Tel Drum dorm în același pat.

Bineînțeles că așa stăteau lucrurile! Păi, altfel de unde are Liviu Dragnea averea pe care o are? Asta nu ne explică nimeni niciodată! Nici Coldea, nici Ponta, nici Ghiță. Vreau să-mi explice un prostănac din ăsta cum a făcut un bugetar semianalfabet miliardele pe care le-a făcut Liviu Dragnea sub nasul nostru, bă, Ponto! De ce nu vii și spui cum și-a făcut casele, străzile alea? Că el, la competențele și la salariul lui de bugetar, ar fi trebuit să tragă în ultimele cinci zile ale lunii de salariu ca să-i mai rămână ceva. Dacă era un om onorabil ca noi toți, nu se putea duce nici măcar o dată pe zi la restaurant din banii pe care-i avea, chiar dacă n-are copii mici de crescut. 

Pe mine mă interesează cum a ajuns miliardar, cine a închis ochii, ca să ajungă semianalfabetul ăsta să dețină jumătate din oraș și apoi să dețină tot județul Teleorman. Că pe el nu-l duce capul! Nu poți să spui că era om de afaceri. Cum să spui asta, când el este nul? Păi, a condus cineva mai prost România decât Liviu Dragnea? Nu!”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liviu Dragnea