Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

Un articol de: - 14 Noi 2017, 23:55
Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiuniiLumea lui Banciucomparația pe care Victor Ponta a făcut-o între Liviu Dragnea și Pablo Escobar, celebrul baron columbian al drogurilor.

”Implicarea OLAF (Oficiului European de Luptă Antifraudă - n.r.) in dosarul “TELDRUM” este esentiala si schimba total datele problemei - in cazul lui Pablo Escobar ( modelul de viata al lui Liviu Dragnea) acesta a controlat ani buni conducerea politica a tarii sale dar si justitia prin coruptie, amenintari si violenta / cand in scena a aparut o institutie externa - DEA (Agentia Americana Antidrog) Cartelul lui Escobar s-a prabusit in mod catastrofal”, a scris fostul premier, pe Facebook.

Radu Banciu consideră că această comparație este insultătoare pentru Escobar.

”E doar o legătură umoristică, altfel nu se compară un amărât de teleormănean cu unul care și-a imaginat lumea. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune. A făcut totul din nimic. Ce a făcut Dragnea? Și-a achiziționat niște străzi, are niște case, luciul unui lac și a fost în Brazilia de câteva ori. Escobar câștiga 60 de milioane de dolari pe zi în 1992! 60 de milioane de dolari pe zi! 

E o insultă comparația asta, căci Dragnea era doar un prostănac, cum e și acum, un țărănoi. Ăla a venit și el de la țară, dar până la urmă a condus lumea. Pe Dragnea nu îl cunoaște nimeni din Europa, dar toți președinții din America Centrală stăteau la picioarele lui Escobar. Dragnea este un baron local, un monstru de ape sărate și colcăite, de mlaștini, dar atât”, a afirmat Radu Banciu

Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Victor Ponta,   dragnea