Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dragnea e întruchiparea idioțeniei, a prostiei și a mârșăviei. Circul ăsta nu a fost niciodată atât de perfect cum e azi (VIDEO)

Radu Banciu: Dragnea e întruchiparea idioțeniei, a prostiei și a mârșăviei. Circul ăsta nu a fost niciodată atât de perfect cum e azi (VIDEO)

Un articol de: - 03 Oct 2017, 23:31
Radu Banciu: Dragnea e întruchiparea idioțeniei, a prostiei și a mârșăviei. Circul ăsta nu a fost niciodată atât de perfect cum e azi (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu despre Liviu Dragnea și PSD.

Asta în contextul în care, marți, Liviu Dragnea a fost întâmpinat la Curtea Supremă de un grup de protestatari, care l-au huiduit și l-au acuzat că este un corupt și un condamnat penal. Mai mult, unul dintre nemulțumiți a avut grijă să fluture prin fața lui Dragnea și o pereche de cătușe. La ieșirea de la instanță, șeful PSD a fost apărat de mai mulți indivizi bine făcuți pe care Codrin Ștefănescu i-a adus și despre care se spune că ar fi interlopi.

”Când Dragnea era la proces, Codrin Ștefănescu pregătea apărarea șefului său. O apărare cu mușchi! El a explicat că bodyguarzii sunt colegi vechi din PSD, unii chiar eroi ai Revoluției!

În nemernicia ei turbată, istoria nu va reține pigmei ca dumneavoastră, domnule Ștefănescu! PSD nu a fost niciodată mai jos decât acum. Anul acesta, ce a făcut PSD din conducerea țării întrece absolut orice așteptare. E cea mai teribilă cină cu proști la care asistăm de când ne știm! 

Nu aveți scăpare! Politica românească, așa cum e ea, a ejectat de-a lungul timpului toate rebuturile. Ele se reînnnoiesc, vin alți bandiți, dar până la urmă se va epura de la sine acest peisaj. 

Dragnea e întruchiparea idioțeniei, a prostiei, a mârșăviei și a tuturor celorlalte elemente care ies pe țeava de eșapament a istoriei României. Circul ăsta nu a fost niciodată atât de perfect cum e azi”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Dragnea e întruchiparea idioțeniei, a prostiei, a mârșăviei

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea,   PSD