Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dragnea l-a făcut mafiot pe Iohannis, deși acesta e mai degrabă un mototol / Nu m-ar mira ca la o reuniune europeană Iohannis să-i dea una peste scăfârlie unuia dintre liderii Europei (VIDEO)

Radu Banciu: Dragnea l-a făcut mafiot pe Iohannis, deși acesta e mai degrabă un mototol / Nu m-ar mira ca la o reuniune europeană Iohannis să-i dea una peste scăfârlie unuia dintre liderii Europei (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 15 Mai 2018, 00:02
Radu Banciu: Dragnea l-a făcut mafiot pe Iohannis, deși acesta e mai degrabă un mototol / Nu m-ar mira ca la o reuniune europeană Iohannis să-i dea una peste scăfârlie unuia dintre liderii Europei (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de luni seară a emisiuniiLumea lui Banciuconflictul izbucnit între președintele Klaus Iohannis și Guvernul PSD-ALDE, pe tema unei eventuale mutări a ambasadei României în Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim.

”Ciondăneala este în toi. Klaus Iohannis se simte marginalizat, ceea ce nu e o surpriză, pentru că și-au dat seama și cei din PSD că pot să treacă peste el atunci când vor să ia o decizie. Ați văzut că Dăncilă vorbește despre ea la persoana a treia? Absolut uluitor! 

Cert e că Palatele au luat foc. La un moment dat, Liviu Dragnea, care n-are vocabular, nici n-ar avea de unde să-l aibă, iar doamna Dăncilă îl moștenește pe domnul Dragnea, l-a făcut mafiot pe șeful statului, deși acesta este mai degrabă un mototol. N-are nicio legătură Klaus Iohannis cu mafia. E absolut jenant... Asta seamănă cu ce spunea ieri fostul ministru de Externe Adrian Severin despre manifestanții din Piața Victoriei, că sunt fasciști. Unul care habar n-are de termeni, evident.

Deci domnul Dragnea, care s-a enervat un pic, l-a făcut mafiot pe Klaus Iohannis, care a vorbit un pic mai din popor așa, pentru că nici el nu are un limbaj academic. Nefiind un politician uns cu toate alifiile, Iohannis o mai dă în gropi: faza cu evreii, de exemplu.

Nu m-ar surprinde ca la o reuniune europeană să-i dea una peste scăfârlie unuia dintre liderii Europei. Numai că Iohannis, cum are palma grea, să nu-l dea jos pe ăla de pe scaun, că relațiile României ar avea numai de suferit.

Iohannis a vrut să-l convoace pe ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, pentru explicații, la Cotroceni. A luat foc doamna Dăncilă și a spus că întâi trebuie să treacă pe la ea, că așa e protocolul. Doamna Dăncilă spunea că trebuie să vorbim cu primul ministru, că ea nu știe.... Așa s-a exprimat Dăncilă...

Până la urmă lucrurile vor intra în normal, vor merge împreună la Cotroceni, unde vor discuta despre ce? Ăștia trei sunt în măsură să tranșeze niște diferende de politică externă sau să plaseze România pe vreo orbită? Habar n-au!

Din fericire, aceste lucruri nu contează. Situația României și a Uniuni Europene nu depind de lapsusurile președintelui Iohannis. România ajunge din alte motive la marginea UE, dar nu din ăsta. Până la urmă, lucrurile se vor aplana cu un singur telefon. Oricum dumneavoastră (Iohannis) sunteți doar un ”yes man”, vă sună cine trebuie de la Bruxelles sau din altă parte și lucrurile se rezolvă în maxim cinci minute”, a afirmat Radu Banciu.

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu