Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dragnea s-a dus la mare cu un BMW Seria 7, în această perioadă de cocălărisme, vrând să ne arate că el este în latura aia a societății (VIDEO)

Radu Banciu: Dragnea s-a dus la mare cu un BMW Seria 7, în această perioadă de cocălărisme, vrând să ne arate că el este în latura aia a societății (VIDEO)

Un articol de: - 02 Mai 2018, 23:50
Radu Banciu: Dragnea s-a dus la mare cu un BMW Seria 7, în această perioadă de cocălărisme, vrând să ne arate că el este în latura aia a societății (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că șeful PSD Liviu Dragnea a fost la mare cu o mașină de lux care costă peste 100.000 de euro. 

”Liviu Dragnea și-a făcut apariția la bordul unui BMW Seria 7 de peste 100.000 de euro. Asta este noua mașină a șefului PSD care, deși nu strălucește în carieră și nu a strălucit niciodată, iată, se premiază pe sine însuși din ce în ce mai mult. Avea și un BMW Seria 5, avea o Skoda Superb la un moment dat. Ei bine, de data asta și-a luat exact ce-i trebuia mai mult, un BMW Seria 7 cu care s-a dus la mare în această perioadă de cocălărisme. Exact vrând să ne arate exemplul că el este în latura aia a societății, ceea ce, evident, nu îl avantajează. Putea să fie un pic mai reținut, având în vedere că situația țării este destul de complicată din punct de vedere politic, rezultatele sunt lamentabile. Asta spun cifrele și percepția venită din Occident”, a comentat Banciu. 

”Să ai astfel de rezultate la nivel profesional și tu să te duci la mare cu BMW-ul. Este cea mai de prost gust fiță pe care o putea face un om în aceste zile. Și cu o mașină pe care nu ți-o poți permite într-o viață de om”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu