Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)

Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)

Un articol de: - 13 Noi 2017, 23:38
Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reacțiile lui Liviu Dragnea, după ce a aflat că este vizat într-un nou dosar la DNA.

”Dragnea acum se apără pe unde apucă. Are atitudinea aia școlărească, pare meticulos și metodic, dar nu are conținut, îi lipsește stofa, esența. Are aerul cam, imperturbabil, dar nu intră în chestiune niciodată. A trecut și la Biblie - o scurtătură facilă a politicienilor de azi, care nu ajută pe nimeni. Biblia veghează la alte spurcăciuni, nu la Liviu Dragnea.

Dragnea e un mic pui de martir, în accepțiunea lui și a celor care îl mai cred. Deși nu are niciun sprijin consistent. Acest dosar, cu fraude din fonduri europene, pare destul de complicat, ca o boală aproape fără leac. Dacă până acum vorbeam de știuleți de porumb, acuzațiile acestea sunt mai grave.
PSD mai poate acum să renunțe la Dragnea și să înceapă din altă parte sau să se înverșuneze și să ajungă precum Ponta, să nu fie agreat de nimeni. Ponta a plecat cu șut, probabil așa se va întâmpla și cu Dragnea, care nu are susținere de nicăieri. 

Speranța lui nu mai vine de nicăieri. Se plânge că vor să-i ia partidul, să-i dea în cap. Și de ce nu i-ar da în cap? El ne-a dat nouă în cap tuturor din primul moment. Tot ce a făcut PSD, raportat măcar la 2017, a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului”, a afirmat Radu Banciu.

DNA a început urmărirea penală a lui Dragnea sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase. În același dosar sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei TelDrum. Dragnea a negat mereu că ar avea vreo legătură cu TelDrum. (Detalii AICI)

Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor

 

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea,   DNA,   PSD