Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dragnea spune că România e foarte aproape să aibă poliție politică. Poliția politică ar fi cei din Piață, noi, cei care-l înjurăm la TV, nu Tudose, nu Dragnea, nu Tăriceanu (VIDEO)

Radu Banciu: Dragnea spune că România e foarte aproape să aibă poliție politică. Poliția politică ar fi cei din Piață, noi, cei care-l înjurăm la TV, nu Tudose, nu Dragnea, nu Tăriceanu (VIDEO)

Un articol de: - 28 Aug 2017, 09:15
Radu Banciu: Dragnea spune că România e foarte aproape să aibă poliție politică. Poliția politică ar fi cei din Piață, noi, cei care-l înjurăm la TV, nu Tudose, nu Dragnea, nu Tăriceanu (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu cele mai recente declarații ale lui Liviu Dragnea.

”Dragnea susține că persoanele care au criticat propunerile făcute de Ministrul Justiției s-au grăbit și că sistemul reacționează pentru că unii vor să protejeze mecanismele oculte. Liviu Dragnea se citește mereu ca un roman. Când spune ceva, e extrem de ușor de citit. Suntem în situația în care el se exprimă. În cazul altor tentative de modificare a unor legi nu se exprima, iar acum e mai curajos. Oare de ce? Dragnea mai spune că nea Traian a făcut toate catacombele vremii respective și vorbește despre votul masiv pe care PSD l-a primit în decembrie 2016. Și pe Băsescu l-au votat românii masiv, ba chiar a câștigat mai multe bătălii decât Dragnea. 

Șeful PSD mai spune că România e foarte aproape să aibă poliție politică. Adică noi suntem poliția politică, nu ei. Poliția politică ar fi cei din Piață, noi, cei care-l înjurăm la TV, nu Tudose, nu Dragnea, nu Tăriceanu. Cum ar fi să fim noi poliția politică și să-i mai și prindem pe ăștia?”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Dragnea spune că România e foarte aproape să aibă poliție politică. Poliția politică ar fi cei din Piață, noi, cei care-l înjurăm la TV, nu Tudose, nu Dragnea, nu Tăriceanu

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liviu Dragnea