Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după anunțul Netflix: Dacă vor face și alții la fel, nu ne mai rămân decât cărțile și nu știu dacă mai suntem în stare să le citim (VIDEO)

Radu Banciu, după anunțul Netflix: Dacă vor face și alții la fel, nu ne mai rămân decât cărțile și nu știu dacă mai suntem în stare să le citim (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 19 Mar 2020, 23:36
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, decizia Netflix de a reduce traficul cu 25% în Europa.

„Platformele de streaming își vor reduce treptat traficul în Europa, pentru că este un apel de la UE, prin Comisia Europeană, să lăsăm Internetul celor care au de lucru, nu celor care vizionează filme în streaming. Netflix, după ce inițial o lăsase într-o doară, ar fi confirmat în această seară, prin vocea directorului său general, că își va reduce traficul cu 25% în Europa, ceea ce este o catastrofă pentru cei care numai asta făceau acasă. Sper să nu facă toți operatorii de platforme de streaming același lucru, pentru că atunci, într-adevăr, nu ne mai rămân decât cărțile și nu știu dacă mai suntem în stare să le citim, dacă mai știm să le citim. Deci s-ar putea să ajungem într-o situație chiar mai dificilă decât cele pe care le spuneam ieri și alaltăieri, și anume să contactăm virusul sau să rămânem fără slujbă dacă vom scăpa de acesta, pentru că această a treia variantă ne vine până la urmă și ne dă o lovitură definitivă în moalele capului, pentru că lumea e obligată să stea acasă. Este din ce în ce mai mult rugată să stea acasă și, iată, nu prea mai are ce să facă, pentru că dacă nici pe Internet nu mai poate să intre...”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu