Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Arafat a țipat la o persoană rănită în Colectiv: "O reacție de pușcărie sau, eventual, îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber" (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Arafat a țipat la o persoană rănită în Colectiv: "O reacție de pușcărie sau, eventual, îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber" (VIDEO)

Un articol de: - 31 Oct 2017, 23:54
Radu Banciu, după ce Arafat a țipat la o persoană rănită în Colectiv: "O reacție de pușcărie sau, eventual, îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a avut un atac dur la adresa lui Raed Arafat, în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu. Acesta i-a reproșat șefului Departamentului pentru Situații de Urgență că a îndrăznit să țipe la o persoană rănită în Colectiv, dar uită că sistemul pe care îl conduce a acționat defectuos în noaptea tragediei.

"Raed Arafat este și el un personaj de bâlci, deja de atâția ani. Un om care s-a dezumanizat complet, care nu mai are nicio probitate profesională. A ajuns practic așa un fel de Biserică Ortodoxă. Îl însoțește un ridicol absolut pe acest om. 

Omul s-a mai dat în stambă acum, având o reacție de pușcărie sau eventual îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber, urlând la una din cele care se recuperează sau nu se va recupera niciodată, una din rănite în Colectiv, Gabriela Ionița. 

<>, i-a transmis ăsteia, după ce sistemul pe care el îl patronează s-a făcut de râs atunci, reamintându-vă că mai bine din jumătate din cei care au murit, 65 de decese, mai bine au murit din cauza bacteriilor din spital și a modului defectuos autoritățile statului au acționat după aceasta dramă pe care nu au luat-o în serios"ți>, a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, după ce Arafat a țipat la o persoană rănită în Colectiv: "O reacție de pușcărie sau, eventual, îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Colectiv