Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce (VIDEO)

Un articol de: - 08 Dec 2017, 01:14
Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi a emisiuniiLumea lui Banciu reacția lui Nicolae Bădălău, numărul 2 în PSD, la jignirile grosolane pe care colegul său de partid, Șerban Nicolae, i le-a adus deputatei USR Cosette Chichirău. (Detalii AICI)

”Nu cunosc altercația, am înțeles că nu a declarat nimic, ci pur și simplu a fost înregistrat cu un telefon mobil vizavi de o anume conversație privată cu o doamnă deputat. Nu cunosc în detaliu această declarație a dânsului. Aici am avut în Parlament un comportament aparte, ca să nu fiu dur, al unor deputați USR, care au blocat lucrările - au încercat să blocheze lucrările, au venit cu portavoce. Mi-e greu să judec un coleg, dar cred că ce s-a întâmplat la Camera Deputaților nu face cinste parlamentarilor USR în modul cum s-au comportat. Totuși, un parlamentar trebuie să aibă decență, că e trimis în Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare... Dl Șerban Nicolae ar fi trebuit să nu îi dea replica asta. Până la urmă, fiecare e liber să facă ce vrea cu viața sa și cum vrea. (...) Eu nici măcar nu știu replica. Știu că a fost o replică nepotrivită”, declarase Bădălău, întrebat cum vede comportamentul lui Șerban Nicolae.

Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce

”Este fascinant aceste cetățean! Într-un partid vestic îl dădeau afară și nici nu-l mai îngropau cu cruce pe Șerban Nicolae. Dacă se întâmpla în Franța, să zicem că era socialist, și-i ataca pe ăștia ai lui Macron, îl scoteau ăia din partid, îl dezmoșteneau, și-l îngropau într-un cimitir din ăla unde nu sunt cruci, unde-i îngroapă pe teroriști. 

Sigur, și aia a sări calul, a spus numai porcării, dar cum să vii să te prezinți cu asemenea discurs tu, Nicu Bădălău, Dumnezeu adjunct în PSD. Sigur că știa (ce i-a zis Șerban Nicolae deputatei USR), dar e laș și n-a avut curaj să spună ”Șerbane, te-a făcut șofer? Să zici mersi! Tu ești la coada vacii, boule!” Așa trebuia să-i spună! Mai puteai să-i zici atunci ceva lui Bădălău?

Domnu Bădălău, nu puteți să conduceți un partid după o asemenea intervenție, pentru că sunt oameni mai inteligenți decât cei care formează PSD și ăia vă vor judeca după calitatea acestor răspunsuri.

Toată lumea a văzut pe rețelele de socializare ce-i spune Șerban Nicolae amărâtei ăleia de Cosette Chichirău. E încă o ieșire de ultimul golan! Se vede, de altfel, pe fața lui Șerban Nicolae. Am mai spus-o, e genul de om care, dacă ești un profesor serios, îl dai afară din clasă în momentul în care ajungi la catedră. 

”Și acum ce vreți să facem? Să-l certăm pe Șerban Nicolae?”, spune, la final, Bădălău. Nu, să nu-l certați pe Șerban Nicolae că ar fi păcat, ar fi un precedent periculos. Atunci ce utilitate ar mai avea nenorocitul ăsta în Parlament? Ce să mai facă dacă nici să înjure nu poate?”, a afirmat Radu Banciu.Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu