Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Victor Ponta a rămas fără titlul de doctor: Un nemernic mai puțin. Hoțul ne-a pârlit anii ăștia cu șpăgile lui (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Victor Ponta a rămas fără titlul de doctor: Un nemernic mai puțin. Hoțul ne-a pârlit anii ăștia cu șpăgile lui (VIDEO)

Un articol de: Elena Anghelina - 15 Iul 2020, 00:28
Radu Banciu, după ce Victor Ponta a rămas fără titlul de doctor: Un nemernic mai puțin. Hoțul ne-a pârlit anii ăștia cu șpăgile lui (VIDEO) Lumea lui Banciu

Episodul Victor Ponta - plagiator s-a încheiat cu bine pentru noi, a susținut Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu, după ce liderul Pro România a rămas fără titlul de doctor. Jurnalistul a mai spus că fostul premier este cel mai mare mincinos al României și un hoț care ne-a pârlit cu guvernele și șpăgile lui. Radu Banciu a remarcat apoi că la televizor se perindă tot felul de politicieni, care pretind că le știu pe toate, deși 30 de ani n-au făcut nimic pentru România.

 

Radu Banciu, după ce Victor Ponta a rămas fără titlul de doctor: Trebuie să ne simțim cumva răzbunați 

 

„S-a încheiat episodul Victor Ponta - plagiator, în sensul că s-a încheiat cu bine pentru noi și prost pentru fostul premier. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins definitiv cererea prin care Victor Ponta a solicitat anularea ordinului ministrului Educației, prin care i-a fost retras, în anul 2016, titlul de doctor în Drept. O victorie, sigur, și pentru Emilia Șercan, de meserie este un fel de mangustă, adică cea care luptă cu șerpii ăștia plagiatori, cum este de meserie luptător pentru candidatura la Primăria Capitalei și Nicușor Dan, zis și Stai la Doi Metri de Mine

Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut o decizie a Curții de Apel București din februarie 2017. Conform doamnei Șercan, Victor Ponta ar trebui să fie ras și din baroul București. Calitatea sa de avocat e pusă sub semnul îndoielii. Cel mai mare mincinos al României dintre cei care, sigur, au o funcție importantă în această țară, a fost încă o dată dezavuat azi prin această decizie.

Hoțul care ne-a pârlit în toți anii ăștia, cu guvernele lui, cu șpăgile lui, cu catastrofele lui intelectuale și verbale e azi trimis la colț printr-un uppercut de această decizie a unei justiții care întârzie, totuși, să fie divină în această țară. Dar o justiție, așa cum e, e mai bine decât nimic.

Trebuie să ne simțim cumva răzbunați pentru că un nemernic mai puțin... Ăștia țin foarte mult la titlurile astea pe care le-au uzurpat toată viața lor. Așadar un nemernic mai puțin printre noi”, a afirmat jurnalistul.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!

 

Radu Banciu: Politicienii n-au făcut nimic 30 de ani și ne vorbesc nouă de iresponsabilitate

 

Acesta s-a arătat apoi revoltat de faptul că social-democrații dau vina pe Guvernul PNL pentru evoluția epidemiei de coronavirus, deși România a ajuns în situația în care e din cauza lipsei de responsabilitate a tuturor guvernelor de până acum, indiferent de culoarea politică.

„România n-a reușit să construiască zece kilometri de cale ferată de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni și dumneavoastră vorbiți de iresponsabilitate în momentul ăsta. Încuiați termenii cu cheia și înghițiți cheia ca-n desenele animate. Dumneavoastră sunteți iresposabili, habar n-aveți ce îseamnă iresponsabilitate.

Avem câte o broșetă din asta de politicieni corupți în fiecare zi la televizor și vorbesc de parcă le-ar ști pe toate. N-au făcut nimic. Asta înseamnă iresponsabiitate, să nu construiești niciodată nimic. Trenul ăla care merge de la București la Ruse face trei ore, bă! În loc să ajungă în 25 de minute. 

De aici începeți și Ponta și voi care ne dați lecții la televizor. Dumneavostră n-ați făcut nimic în 30 de ani și ne vorbiți de iresponsabilitate. Așa se vorbește la televizor... Luați-l și pe ăsta cu plagiatul, să nu-l mai vedem niciodată!”, a mai spus Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Victor Ponta,   plagiat