Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după decesul actriței Stela Popescu: Pică bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru că moartea e ce joacă românii cel mai bine (VIDEO)

Radu Banciu, după decesul actriței Stela Popescu: Pică bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru că moartea e ce joacă românii cel mai bine (VIDEO)

Un articol de: - 23 Noi 2017, 23:55
Radu Banciu, după decesul actriței Stela Popescu: Pică bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru că moartea e ce joacă românii cel mai bine (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decesul actriței Stela Popescu la vârsta de 81 de ani, afirmând că a picat bine, ca perioadă, pentru românii simpli care trăiesc din plin astfel de evenimente triste.

"Un început de weekend pe care românii simpli, românii modești, masa țării, îl va petrece oarecum în jale. Cred că din punctul ăsta de vedere pică bine plecarea Stelei Popescu, sigur, către îngerii varietății și divertismentului, să nu uităm să spunem asta din capul locului, teatru de revistă se poate și pe altă lume, cu siguranță mult mai bine. Marea doamnă a revistei românești cu siguranță își va întâlni îngerii și demonii acolo unde speră. 

Dar, spuneam, pică bine, pentru că Black Friday a trecut, sărbătorile lunii decembrie încă nu au venit și nu sunt anticipate pentru acest weekend. Cred că românul ăsta simplu, modest, cel căruia i-a fost extrem de accesibilă Stela Popescu de-a lungul carierei sale, va putea să își petreacă aceste zile de doliu așa cum știe el mai bine. Vă amintesc, cu cinism, este singurul domeniu pe care românii îl joacă bine. Aici, parafrazându-l un pic pe Tudor Arghezi care ne transmitea de mici că moartea este un joc pe care toții îl jucăm foarte bine", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, după decesul actriței Stela Popescu: Pică bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru că moartea e ce joacă românii cel mai bine


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Stela Popescu,   Deces,   doliu