Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după excluderile din PSD: Au fugit în munți, nimeni nu va mai auzi niciodată de ei. Carmen Dan, absentă la întâlnirea cu istoria, mai are, totuși, o șansă (VIDEO)

Radu Banciu, după excluderile din PSD: Au fugit în munți, nimeni nu va mai auzi niciodată de ei. Carmen Dan, absentă la întâlnirea cu istoria, mai are, totuși, o șansă (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 02 Sep 2020, 00:12
Radu Banciu, după excluderile din PSD: Au fugit în munți, nimeni nu va mai auzi niciodată de ei. Carmen Dan, absentă la întâlnirea cu istoria, mai are, totuși, o șansă (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, cele patru excluderi decise de conducerea PSD ca urmare a faptului că mai mulți parlamentari social-democrați au lipsit de la ședința pe moțiune din Parlament, iar întrunirea plenului reunit a fost anulată din lipsă de cvorum. Carmen Dan, a cincea absentă, încă nu a fost dată afară din partid, dar situația sa va fi analizată.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Radu Banciu, după excluderile din PSD


 

„Ședință grea de tot astăzi la PSD – mă rog, ce-a mai rămas din el. Marcel Ciolacu a dat afară patru oameni, dar a cruțat-o pe tovarășa Carmen Dan – mă rog, nu definitiv. Carmen Dan a tăiat porcul, după cum știți, n-avea caietul la ea, a trimis-o să traverseze Pocloșul Marcel Ciolacu, s-a dus peste pietroaiele alea, peste piață, până dincolo la blocul cu patru etaje unde locuiește în Videle, așa, și de acolo va trebui să vină cu documente ca să demonstreze că, într-adevăr, și-a ratat trenul vieții, și anume acela de a vota, participa la dărâmarea Guvernului Orban. Carmen Dan, absentă la întâlnirea cu istoria, mai are, totuși, o șansă să rămână în viața politică”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.
 

„Doar doi lideri, unul dintre ei greu de tot, din PSD au votat împotriva acestei cvadruple excluderi”, spune jurnalistul


 

Carmen Dan a invocat problemele de sănătate pe care le-ar avea mama sa pentru a-și justifica absența de la ședința de luni din Parlament, iar conducerea PSD – cel puțin pentru moment – nu a exclus-o din partid.

„Ei, bine, ceilalți patru, nu. Cătălin Rădulescu, ziș și Mitralieră, care deja e cu avocații la pat și va da în judecată partidul, Adrian Todor, Dan Ciocan și, cu voia dumneavoastră, senatorul Roxana Pațurcă, care deja au fugit în munți. Nimeni nu va mai auzi niciodată de ei. Doar doi lideri, unul dintre ei greu de tot, din PSD au votat împotriva acestei cvadruple excluderi. Ditamai Dumitru Buzatu și Ionel Arsene. Bun, vom vedea deci în zilele următoare ce se va întâmpla. Carmen Dan este în continuare pe făraș, să vedem dacă toate aceste scuze, cu mama, cu boala (...) cu ce va mai inventa ea pentru următoarele zile, vor fi asimilate drept scuze valabile de către conducerea PSD. Încă o dată, absenții n-au niciodată dreptate. L-aș informa pe deputatul Mitralieră că oricât de grav bolnav ar fi fost, lecția asta nu mai ține. Nu poți să tai, domnule Mitralieră, porcul de fiecare dată când ți se întâmplă ceva grav în viață, pentru că mata, dacă mâine vin și te iau de lângă doamna ta direct din cadă cei de la Securitate, o să spui că ești grav bolnav. Dacă poimâine îți pun cătușele unii și zic, bă, ai furat cât ar fi putut să fure tot mapamondu ăsta, o să spui că ești grav bolnav. Dacă o să ajungi la pârnaie, o să ceri să ieși repede pentru că ești grav bolnav”, a adăugat Radu Banciu.

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   PSD