Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după moartea Stelei Popescu: Nu aducem un serviciu lumii în care trăim pupându-i în c*r pe toți cei care nu merită (VIDEO)

Radu Banciu, după moartea Stelei Popescu: Nu aducem un serviciu lumii în care trăim pupându-i în c*r pe toți cei care nu merită (VIDEO)

Un articol de: - 24 Noi 2017, 09:10
Radu Banciu, după moartea Stelei Popescu: Nu aducem un serviciu lumii în care trăim pupându-i în c*r pe toți cei care nu merită (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu reacțiile după decesul actriței Stela Popescu.

Stela Popescu a fost bine lansată pe orbită de acest Mișu Maximilian, căruia, până la urmă, Stela i-a făcut viața un calvar, ca s-o spunem franc. Am și eu cunoscuți în lumea asta, care mi-au povestit atâtea lucruri. Dar el a ținut la ea, Stela era o femeie frumoasă.

Nici noi n-am făcut mare tâmbălău la trecerea în neființă a Olgăi Tudorache, deoarece ea, chiar dacă a fost o actriță emblematică, o icoană practic a cinematografiei și teatrului românesc, ea nu interfera chiar atât de puternic cu oamenii. 

Au fost actori imenși care s-au dus și pe care puțină lume i-a petrecut la nivelul care vedem că se întâmplă cu Stela Popescu

Nu contează valoarea actorului la români. Românul nu are conștiința asta artistică, la el nu-i dezvoltat sentimentul ăsta și pentru noi nu marii actori sunt cei care vor fi mai plânși și respectați după moarte, ci cei care au fost mai accesibili, mai la îndemână, mai populari, pe care lumea i-a înțeles. Pe Stela Popescu o înțelegeai mai ușor.

Genul ăsta de umor nu m-a dat peste cap niciodată. De altfel, intelectualii o vor uita ușor. Lumea de rând, obișnuită cu spectacolele astea de mucava, sigur că se va consola mai greu cu o asemenea dispariție.

Nu aducem un serviciu lumii în care trăim pupându-i în cur pe toți cei care nu merită. Nu trebuie să fii niciodată mai slugarnic decât e cazul. Dacă ai o idee trebuie s-o spui, dacă ai o părere trebuie s-o spui! Nu toți actorii sunt mari, nu toți actorii care sunt longevivi sunt excepționali”, a afirmat Radu Banciu

Radu Banciu, după moartea Stelei Popescu: Nu aducem un serviciu lumii în care trăim pupându-i în c*r pe toți cei care nu merită

Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Stela Popescu