Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: ”E greu de crezut că PSD va ști vreodată să se reformeze. Întotdeauna au fost conduși de oameni înguști la minte, obtuzi, care aveau în spate baronimea” (VIDEO)

Radu Banciu: ”E greu de crezut că PSD va ști vreodată să se reformeze. Întotdeauna au fost conduși de oameni înguști la minte, obtuzi, care aveau în spate baronimea” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 25 Noi 2019, 23:55
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre schimbările care se anunță în PSD după eșecul răsunător de la alegerile prezidențiale. 

”În PSD, practic, are loc o lovitură de palat care ar putea să zdruncine din temelii sigla, numele partidului, componența viitoarelor vagoane, următoarelor garnituri ale PSD. E greu totuși de crezut că acest partid va ști vreodată să se reformeze pentru că, în primul rând, nu are elementele. Deși sunt vreo 500.000 de membri, nu cred că există în momentul de față o inteligență în partid care să reușească să adune tot ce nu este scheletic, expirat, devastator. Ei nu au reușit să facă asta niciodată. Întotdeauna au fost conduși de oameni înguști la minte, de oameni obtuzi și în spatele lor era această clientelă, această baronime”, a comentat Banciu.  
”N-a existat, în 30 de ani, niciodată o guvernare care să guverneze pentru români. Nimeni n-a condus pentru oameni în această țară. PSD, care s-a înfruptat din checul națiunii atât cât a dorit, n-a avut niciodată ideea asta. E greu de crezut că acum (...) vor putea să ajungă la această noțiune de reformă. Altfel, într-adevăr, dezastrul este colosal”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
Loading...