Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Chiar și Ion Iliescu era mai bine văzut decât acest cuplu dictatorial Dragnea-Dăncilă. Ura e corectă, pentru că dacă nu ne-a mai rămas nimic pe această planetă, măcar să urâm avem voie (VIDEO)

Radu Banciu: Chiar și Ion Iliescu era mai bine văzut decât acest cuplu dictatorial Dragnea-Dăncilă. Ura e corectă, pentru că dacă nu ne-a mai rămas nimic pe această planetă, măcar să urâm avem voie (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 08 Oct 2018, 23:42
Radu Banciu: Chiar și Ion Iliescu era mai bine văzut decât acest cuplu dictatorial Dragnea-Dăncilă. Ura e corectă, pentru că dacă nu ne-a mai rămas nimic pe această planetă, măcar să urâm avem voie (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu, rezultatul final al referendumului privind familia tradițională.

”O prezență ridicolă la vot. Din 18 milioane de cetățeni cu drept de vot, s-au prezentat 3 milioane. 15 milioane n-au fost interesați. Scorul e remarcabil și reprezentativ pentru momentul actual.

Sigur că, în amatorismul lor, politicienii n-au avut interesul, intenția să întrebe unde trebuie. Să întrebe dacă e constituțional, merită să facem acest referendum, ce miză ar putea avea, care sunt consecințele. Acum vor culege și mai multe ponoase decât se așteptau. 

Nu toleranța a dus la acest rezultat. Problema e de ură, ura a contribuit într-un moment în care politica românească a stat mai prost decât a stat vreodată. Chiar și Ion Iliescu era mai bine văzut decât acest cuplu dictatorial Dragnea-Dăncilă. Deci politica e într-un moment de șubrezenie absolută. Ura e corectă, pentru că dacă nu ne-a mai rămas nimic pe această planetă, măcar să urâm avem voie. Asta nu ne-o poate lua nimeni”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liviu Dragnea,   Viorica Dancila