Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "Eu cred că Tudose ăsta când a văzut prima dată un card bancar a încercat să îl mănânce" (VIDEO)

Radu Banciu: "Eu cred că Tudose ăsta când a văzut prima dată un card bancar a încercat să îl mănânce" (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2017, 23:52
Radu Banciu: "Eu cred că Tudose ăsta când a văzut prima dată un card bancar a încercat să îl mănânce" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi a emisiunea Lumea lui Banciu informația conform căreia premierul Mihai Tudose deține un cont bancar de 100.000 de lei pe care a uitat să îl treacă în toate declarațiile de avere. Această informație vine în contextul în care premierul s-a lansat într-o tiradă împotriva băncilor în care a povestit despre un cont de 500 de dolari pe care i-a pierdut prin comisionele bancare.

"Nea Mișu Tudose, știți că vă povesteam ieri (nr. miercuri) cu contul lui de 500 de dolari cum l-au tras băncile în țeapă, ei bine nu erau lucrurile chiar așa de simple, el avea un cont de 100.000 de lei despre care nu ne-a spus nimic. Nu știm aici cui a dat țeapă, el băncii sau banca lui. 

Cert este că acest cont nu apare în toate declarațiile de avere ale acestui premier tractorist, doar în două declarații de avere, depuse succesiv în luna octombrie a anului trecut. Contul este menționat la secțiunea active financiare. În cele două declarații de avere fiind ridicat la categoria cont curent sau echivalente, inclusiv card.

Eu cred că Tudose ăsta când a văzut prima dată un card bancar a încercat să îl mănânce. E stilul ăla de om care credea că îi folosește și la altceva. Atât este de nepriceput!", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu: "Eu cred că Tudose ăsta când a văzut prima dată un card bancar a încercat să îl mănânce"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Mihai Tudose,   avere