Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Eugen Teodorovici, considerat un habarnist de prim-plan, a venit cu o propunere care îl va arunca și mai mult în negura timpului. Este o idioțenie (VIDEO)

Radu Banciu: Eugen Teodorovici, considerat un habarnist de prim-plan, a venit cu o propunere care îl va arunca și mai mult în negura timpului. Este o idioțenie (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 27 Noi 2018, 23:40
Radu Banciu: Eugen Teodorovici, considerat un habarnist de prim-plan, a venit cu o propunere care îl va arunca și mai mult în negura timpului. Este o idioțenie (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre propunerea ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, privind limitarea la cinci ani a dreptului de muncă al românilor în afara țării. 

”Știrea internă numărul unu al acestei zile vine de la ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ministru contestat, considerat un habarnist de prim-plan, care a venit cu o propunere care îl va arunca și mai mult în negura timpului. Au mai fost miniștri care nu s-au mai redresat după o ieșire din asta inoportună pe scena publică. El spune că ar trebui limitat numărul de cetățeni români care să muncească în străinătate”, a comentat Banciu. 

”Este o idioțenie, dar nu ne așteptam să vină din partea altcuiva decât a lui Eugen Teodorovici. În primul rând, este absolut irealizabilă, pentru că, în momentul de față, acest drept este ireversibil, și anume dreptul cetățenilor tuturor statelor membre (...) de a lucra legal în orice domeniu de activitate, în oricare dintre țările europene. (...) Odată rezolvate, toate aceste probleme sunt ireversibile. Nu se mai poate reveni decât dacă dispare această structură numită Uniunea Europeană. Deci nu văd cum s-ar realiza chiar dacă Eugen Teodorovici, în prostia lui, se bazează pe sprijinul de tavernă al unor oficiali europeni care ar fi mârâit și ar fi dat din cap în timp ce vorbeau despre un asemenea proiect”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu