Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu-l vom mai vedea niciodată pe Sebi Ghiță, deși el este la o aruncătură de băț de țară. Noi l-am persecutat și sârbii îl ocrotesc (VIDEO)

Radu Banciu: Nu-l vom mai vedea niciodată pe Sebi Ghiță, deși el este la o aruncătură de băț de țară. Noi l-am persecutat și sârbii îl ocrotesc (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 30 Iul 2018, 11:00
Radu Banciu: Nu-l vom mai vedea niciodată pe Sebi Ghiță, deși el este la o aruncătură de băț de țară. Noi l-am persecutat și sârbii îl ocrotesc (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că instanța din Serbia a respins cererea de extrădare a lui Sebastian Ghiță, iar fost deputat a primit și azil politic în țara vecină.

”Sebastian Ghiță este în țara ghiveciului sârbesc. Veștile sunt, pe de o parte excelente, pe de cealaltă parte, aproape că nu mai sunt, întrucât Sebastian Ghiță aproape că este pierdut pentru noi. Evident, că dintr-un punct de vedere, este remarcabil acest lucru. Nu-l vom mai vedea niciodată pe Sebi Ghiță, deși el este la o aruncătură de băț de țară”, a comentat Banciu. 

”Unii se așteptau să-l aducem în țară, să-l judecăm, să-l condamnăm. Ei bine, se pare că nu vom avea parte de așa ceva și Ghiță va fi un martir care va slăvi neamul românesc peste tot prin lume. Bănuiesc că, la un moment dat, va acorda interviuri, se va apuca să scrie memorii. Șansele ca noi să-l mai avem în țară sunt mici. (...) Noi l-am persecutat și sârbii îl ocrotesc. Așa este în lumea asta politic-corectă”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu