Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Fâlfâie steagurile ungurești în centrul României, dar primăria Sfântu Gheoghe ne spune că drapelul național unguresc nu e același lucru cu drapelul Ungariei! Asta da surpriză! (VIDEO)

Radu Banciu: Fâlfâie steagurile ungurești în centrul României, dar primăria Sfântu Gheoghe ne spune că drapelul național unguresc nu e același lucru cu drapelul Ungariei! Asta da surpriză! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Mar 2018, 00:29
Radu Banciu: Fâlfâie steagurile ungurești în centrul României, dar primăria Sfântu Gheoghe ne spune că drapelul național unguresc nu e același lucru cu drapelul Ungariei! Asta da surpriză! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Prefectura Covasna a somat marţi conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe să respecte legea şi să arboreze şi drapelul României lângă steagurile roşu-alb-verde, cu care a împodobit străzile din municipiu, în cinstea Zilei maghiarilor de pretutindeni, sărbătorită pe 15 martie.

Subiectul a fost comentat de Radu Banciu, în ediţia de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Fâlfâie steagurile ungurești, Dumnezeule!, cu 48 de ore și mai bine înainte de sărbătoarea maghiarilor de pretutindeni, în centrul României, la Sfântu Gheorghe. Geme de steaguri maghiare! 

Steagul național maghiar nu e însoțit, deși legea o prevede explicit, și de drapelul României. 

Prefectura Covasna a somat conducerea primăriei Sfântu Gheoghe să arboreze și steagul României, dar primăria a replicat că drapelul național unguresc nu e același lucru cu drapelul Ungariei. Asta da surpriză! Deci e o întâmplare că aceste cocarde aveau exact culorile naționale ale Ungariei!

Sunt două zile de ilegalitate absolută. În orice țară a UE ați fi zburat de acolo! Într-o țară UE toată conducerea era destituită, zburau din funcție și se făcea cam ce vă puteți imagina că ar fi făcut Nicolae Ceaușescu dacă ați fi procedat așa pe vremea lui”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Stiri Covasna,   Stiri Sfântu Gheorghe