Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: La CM 2018, Germania s-a prezentat cu o echipă de lepădături. Spania, cu cel mai mare campionat din lume, nu a bătut decât Iranul! Cum e posibil? (VIDEO)

Radu Banciu: La CM 2018, Germania s-a prezentat cu o echipă de lepădături. Spania, cu cel mai mare campionat din lume, nu a bătut decât Iranul! Cum e posibil? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 17 Iul 2018, 00:14
Radu Banciu: La CM 2018, Germania s-a prezentat cu o echipă de lepădături. Spania, cu cel mai mare campionat din lume, nu a bătut decât Iranul! Cum e posibil? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a criticat, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu, anumite comentarii negative făcute de internauți după ce Franța a câștigat Campionatul Mondial.

”Cu toții au postat astăzi, pe rețelele sociale, despre cum sunt ăștia veniți din lumea a treia și că ce țară de nimic a ajuns și Franța asta. Ei ar trebui aplaudați din punctul ăsta de vedere, nu insultați. Ăsta e singurul atu pentru care Franța merită ceva. Marele merit al acestei națiuni, nu al acestei echipe, este faptul că a reușit să integreze astfel de oameni. Să aduci pe unul din Guineea șchip, știrb, analfabet, care nu știe să țină furculița în mână, care nu s-a încălțat niciodată în viață până nu a ajuns la un club profesionist - cazul celor mai mulți dintre ei - nu e un lucru puțin, nu e un lucru de care să râzi. Trebuie să râzi de prostia nemților, de prostia ancestrală a italienilor, a spaniolilor...

Aceste țări câștigă bătălia cu Franța în fiecare an la campionatele naționale fără să o merite, francezii asigurând și acolo toată muniția necesară desfășurării unor campionate oneste în aceste țări. De asta sunt acum atât de zgomotoși și bucuroși, pentru că i-au înfundat pe ăștia!

Germania a avut la acest campionat vreun jucător de Doamne-ajută? Germania era o echipă de ziceai că juca la noi în Liga I. Diferența între Germania, campioană mondială en titre, și Franța asta care a bătut pe toată lumea la Mondialul din Rusia e uriașă! Mai degrabă să-i insultați pe ăștia! Cum a putut o națiune campioană mondială să prezinte o asemenea echipă de lepădături? Spaniolii au câștigat un meci din patru, apoi au plecat acasă! Cu cel mai mare campionat din lumea, Spania a bătut Iranul! Cum e posibil, fraților?”, a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Franta\,   CM 2018