Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre faptul că Gigi Becali a anunțat că își face partid: Vă dați seama ce oameni de mare calitate s-ar putea duce lângă el, al cărui adevăr nu ține nici măcar cinci minute (VIDEO)

Radu Banciu, despre faptul că Gigi Becali a anunțat că își face partid: Vă dați seama ce oameni de mare calitate s-ar putea duce lângă el, al cărui adevăr nu ține nici măcar cinci minute (VIDEO)

Un articol de: - 22 Mar 2018, 23:59
Radu Banciu, despre faptul că Gigi Becali a anunțat că își face partid: Vă dați seama ce oameni de mare calitate s-ar putea duce lângă el, al cărui adevăr nu ține nici măcar cinci minute (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Gigi Becali a anunțat că își va face un partid. 

”Acum, după ce l-au eliberat condiționat pe minciună sfruntată, el jurându-se că nu mai face, că are familia lui, că dacă se ocupa de afacerile alea de ogradă la care se pricepea nu ar fi ajuns niciodată la așa ceva, s-a băgat în politică... Ei bine, acum, gata”, a comentat Banciu. 

”Becali a declarat că o să construiască un partid cu oameni de mare calitate și probitate morală care să poată să rezolve problemele din România. Probitate morală, atenție, spune un pușcăriaș. Vă dați seama ce oameni de mare calitate s-ar putea duce lângă Becali, al cărui adevăr nu ține niciodată nici măcar cinci minute”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu