Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Grapini l-a apostrofat pe Macron în Parlamentul European: A lătrat ca un pudel la un Saint-Bernard (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Grapini l-a apostrofat pe Macron în Parlamentul European: A lătrat ca un pudel la un Saint-Bernard (VIDEO)

Un articol de: - 07 Mai 2018, 10:48
Radu Banciu, după ce Grapini l-a apostrofat pe Macron în Parlamentul European: A lătrat ca un pudel la un Saint-Bernard (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre propunerea Comisiei Europene de restrângerea accesului la fondurile UE pentru ţările membre care încalcă statul de drept, dar și despre faptul că europarlamentarul Maria Grapini l-a mustrat pe preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, în faţa întregului plen al Parlamentului European de la Strasbourg, aceasta criticând public ideile lui Macron despre viitorul Europei şi al Uniunii Europene.

”Politica la înalt nivel, adică Dragnea și Iohannis mârâie că încearcă europenii să schimbă legea și să spună că dacă nu ai o justiție europeană nu mai poți accesa fonduri europene. Ai noștri fac scandal, sigur, de suprafață”, a comentat Banciu. 

”Maria Grapini a început să latre la nu știu ce, lătra ca un pudel la un Saint Bernard. S-a întors Macron și i-ar fi zis «să știți că dacă eu nu făceam efortul ăsta, dumneavoastră nu erați deloc aici». Merge până la un punct să faci pe nebunul acolo, cum probabil făcea și doamna Dăncilă din când în când, pe la toaletă, când se mai aranja, mai înjura pe câte unul din ăsta. Românul așa e, el se pretinde mai inteligent decât adversarul său. Când colo, nici vorbă, este doar mai hoț, încearcă să te fure mai serios. 

Când au văzut ai noștri că nu se poate fura, au renunțat la fondurile europene. Asta e cea mai mare rușine, să nu faci drumuri în țară, poduri, căi ferate pe banii lor”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu