Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu suntem o țară săracă. Vina e doar a omului mizerabil, care nu a încercat decât să-i fure căciula ăluia de lângă el. Așa e politica României de 30 de ani (VIDEO)

Radu Banciu: Nu suntem o țară săracă. Vina e doar a omului mizerabil, care nu a încercat decât să-i fure căciula ăluia de lângă el. Așa e politica României de 30 de ani (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 28 Aug 2018, 23:59
Radu Banciu: Nu suntem o țară săracă. Vina e doar a omului mizerabil, care nu a încercat decât să-i fure căciula ăluia de lângă el. Așa e politica României de 30 de ani (VIDEO) Lumea lui Banciu

Guvernul a dat undă verde pentru construcția unei stațiuni de lux pe litoral. Proiectul chiar a fost inclus în lista de obiective strategice. Subiectul a fost comentat și de Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”În ultima sa ședință, Guvernul a aprobat ceea ce niciun român n-ar fi visat vreodată. Noi avem un rahat de litoral, dar nu contează asta, că n-o să mai avem: cică se va face cea mai teribilă oază de recreere de pe planetă! Dubaiul va rămâne în urmă! Opt hoteluri de cinci stele, patru resorturi de lux și toată această oază care va primi turiști de pe toată planeta. Este abițios, dar este practic vârful de lance al turismului european.

Singura problemă, dar sigur că se va interveni zilele viitoare, este că va fi inaugurată între Costinești și... localitatea 23 August. De 30 de ani niciun Guvern nu a reușit să-i modifice localității 23 August numele. Să-i spună, de exemplu, 1 Decembrie. Aici trebuie umblat, pentru că vor veni turiști din toată lumea și nu poți să le spui că i-ai cazat la 23 August, pentru că dacă se vor uita pe aplicațiile alea cu date istorice și nu le va pica bine. 

Nu poți să spui că suntem o țară săracă. Vina e doar a omului. Asta ca să terminăm odată cu tâmpeniile: străinii, clima, situația geopolitică... Vina e doar a omului de proastă calitate, mizerabil, care nu a încercat decât să-i fure căciula ăluia de lângă el. Așa e politica României de 30 de ani”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Guvernul Romaniei,   Marea Neagra