Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: O veste mare, apropo de sărmanii planetei. Guvernul Dăncilă a adoptat o Hotărâre epocală, dacă nu chiar istorică! (VIDEO)

Radu Banciu: O veste mare, apropo de sărmanii planetei. Guvernul Dăncilă a adoptat o Hotărâre epocală, dacă nu chiar istorică! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 31 Oct 2018, 23:58
Radu Banciu: O veste mare, apropo de sărmanii planetei. Guvernul Dăncilă a adoptat o Hotărâre epocală, dacă nu chiar istorică! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Guvernul Dăncilă a adoptat o Hotărâre prin care a majorat alocația de hrană a pacienților leprozeriei din Tichilești cu fabuloasa sumă de.... 9 lei.

Subiectul a fost comentat și de Radu Banciu, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”O veste mare, apropo de acești sărmani ai planetei. E vorba de pacienții leprozeriei din Tichilești. Mai e un spital, dacă ne îngăduiți să-i spunem așa, o magherniță din asta unde mai există zece bolnavi de lepră. După mai multe apeluri pe care reprezentanții spitalului le-au făcut către Guvern, se pare că acesta a adoptat o Hotărâre epocală, dacă nu chiar istorică, de a mări suma alocată cheltuielilor zilnice cu un lepros, care era în România de 11 lei pe zi. Atât primea un bolnav de lepră de la Tichilești. De astăzi primește 20 de lei!! 

Știți ce a spus doamna Dăncilă? ”Dorim să asigurăm pacienților un trai decent”... 20 de lei pe zi...
Așa e România! Asta e România! Îi vedeți pe domnii care se ceartă în Parlament, discuțiile dintre politicieni, îl vedeți pe deșteptul de Tăriceanu...

Deci le-a mărit rația zilnică cu 9 lei. Vă dați seama ce eforturi a făcut Guvernul Dăncilă? Asta apropo de cele aproape jumătate dintre școlile din România care nu au WC în incintă. Vă dați seama unde suntem? Și noi vorbim că mergem înainte și ăia își îndeplinesc programul de guvernare”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Viorica Dancila,   Tichilesti