Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "Guvernul Orban se pregătește de o vacanță". Nu va reuși să mărească pensiile cu 40 % până la 1 septembrie

Radu Banciu: "Guvernul Orban se pregătește de o vacanță". Nu va reuși să mărească pensiile cu 40 % până la 1 septembrie

Un articol de: - 29 Mai 2020, 00:41
Radu Banciu: "Guvernul Orban se pregătește de o vacanță". Nu va reuși să mărească pensiile cu 40 % până la 1 septembrie Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi seară a emisiunii  "Lumea lui Banciu", faptul că PSD și-a propus să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, dacă executivul nu va crește pensiile cu 40% de la 1 septembrie. 

 

Guvernul Orban e pe picior de plecare, pentru că nu va reuși să măreasca pensiile cu 40 % până la 1 septembrie

 ALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

"Pe 1 se septembrie cade Guvernul Orban, ne-a transmis Olguta Vasilescu. N-ar cum să nu cadă. Pentru că cerințele sunt incredibile. Deci ei trebuie să măreasca pensiile cu 40 % cel puțin. Pot să le mărească și cu 2000%. Dacă le măresc de la 0 până la 39% inclusiv... 

Le-au pus pistolul la tâmplă cei de la PSD liberalilor. Dacă nu măresc pensiile până la 1 septembrie, ultima zi, vor fi dati jos printr-o motiune de cenzură. Evident că PSD-ul se știe puternic, inatacabil în domneniul asta, va da jos Guvernul. Orice abatere de la această promisiune va costa capul guvernului Orban, care în aceste condiții cred că deja se pregătește de o vacanță interminabilă. De ce să mai vină la muncă dacă oricum nu va mai avea nici un cuvânt începând cu prima zi din septembrie. Moțiunea va fi depusă imediat cum trece termenul, practic la ora 00:05, noaptea ca bandiții, vor da jos Guvernul Orban."

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

PSD-ul vrea ca oamenii să o ducă la fel de prost 

 

"De ce pensiile cu 40%? Este un capital extraordinar pentru Partidul Social Democrat, masa asta manipulabilă. Ei fără pensionari nu exista. E mai usor sa dai niste bani pe care îi iei împrumut, sigur, îi furi, dar o parte dintre ei te prefaci că îi dai la pensionari, decât să-i investești, decît să ai idei, decât să faci ceva pentru țară...

Că mărești pensia cu 40% nu înseamnă că ai lăsat ceva în urmă, aia tot săraci vor fi. Ai o pensie de 1000 de lei, o mărește cu 40% n-ai câștigat mai nimic. Este exact aceiași Mărie cu altă pălărie.

Asta știe PSD-ul...Ei nu vor să îi facă pe oameni să o ducă mai bine, ci să o ducă la fel de prost, dar în contextul în care aceștia pot să fie utili.

Vă dați seama, o mărire de 40% în toamnă...îi aduce pe PSD pe un platou în situația de a fi votați de toți amărăștenii României. Asta îi interesează, nu oamenii de calitate.

Sigură că nu poți să măresti salariile în sectorul privat, nici să le tai, n-ai decât marja asta cu bugetarii. Oamenii s-au lăsat iarăși păcăliți de aceste teorii"

 

Mărirea pensiilor e cea mai slabă promisiune pe care o poate face un Guvern

 

"Astea sunt cele mai simple teorii din cele câteva mii care există pe planșa a unui partid. A umbla la pansii si la salarii, numai la buget la salarii și la pensiile amărâțiilor. Astea sunt cele mai slabe promisiuni pe care le poate face un Guvern, pentru că astea prind la oamenii needucați, neinstruiți, manipulabili. În rest totul este complicat: să te împrumuți, dar să nu împrumuți atât cât să nu mai poți să dai înapoi, să investești, dar cu cap să reiei relațiile comerciale cu țările care îți pot aduce niște avantaje.  

E gata cu PNL-ul! Nu are cum să mărescă cu 40% pensiile. Ei s-au împrumutat conforma informațiilor PSD cu 17 miliarde de euro, PNL-ul până acum. PSD-ul zice: noi am făcut mult mai bine, noi ne-am împreumutat doar cu 15 miliarde. Diferența asta de 2 miliarde, practic atârnăm cu toții. Nu mai are cum în condițiile astea să le mărească amărâților pensia cu 40%. Cu 400% ar mari-o PDS daca ar ști că iese și când ar ajunge la guvernare... știți pe unde v-o dă: Prin gaura aia de șarpe sau de cuc...pe acolo... "