Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Șmecherii de la ANAF vor să impoziteze nunțile retroactiv. Care nunți, mă, nu cumva alea ale familiei tradiționale? (VIDEO)

Radu Banciu: Șmecherii de la ANAF vor să impoziteze nunțile retroactiv. Care nunți, mă, nu cumva alea ale familiei tradiționale? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 18 Oct 2018, 23:55
Radu Banciu: Șmecherii de la ANAF vor să impoziteze nunțile retroactiv. Care nunți, mă, nu cumva alea ale familiei tradiționale? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că ANAF a anunţat că va începe să le ceară cuplurilor care s-au căsătorit în ultimii cinci ani să declare ce relații economice au avut firmele sau persoanele fizice autorizate care le-au furnizat servicii la nunta: de fotografie, muzică și restaurantul unde a avut loc evenimentul.  

”Șmecherilor de la ANAF, care vreți să impozitați acum nunțile, retroactiv. Care nunți, mă, nu cumva alea ale familiei tradiționale? (...) Unii de asta se însurau. Și v-ați dus în Grecia și ați petrecut cu banii de la nuntă. Trebuie să îi dați înapoi. (...) Ați avut lăutari? Trebuie să-i treceți pe hârtie. Trebuie să vă amintiți, nu contează, plângeți un pic, după ce vă ștergeți lacrimile scrieți tot pe hârtie pentru că trebuie să vă ia statul banii, retroactiv. (...) Ai avut fotograf? Te-ai dus ca prostul în parc să te pozezi pe acolo, printre ciupercuțe, printre tufișuri? Hai că trebuie să dai pentru asta”, a comentat Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu