Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: În 2008, Vîntu la toată lumea dădea câte un milion. Dacă aveai norocul să te întâlnești cu el la coadă la pepeni, tot un milion îți dădea (VIDEO)

Radu Banciu: În 2008, Vîntu la toată lumea dădea câte un milion. Dacă aveai norocul să te întâlnești cu el la coadă la pepeni, tot un milion îți dădea (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 28 Iul 2016, 23:31
Radu Banciu: În 2008, Vîntu la toată lumea dădea câte un milion. Dacă aveai norocul să te întâlnești cu el la coadă la pepeni, tot un milion îți dădea (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care și faptul că omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost adus joi la sediul DNA pentru a fi audiat într-un dosar de cumpărare de influenţă.

Mai exact, în dosar în care ar fi implicați  Călin Popescu Tăriceanu și Bogdan Olteanu. De asemenea, se vorbește despre faptul că Vîntu i-ar fi promis politicianului un million de euro pentru ca acesta să intervină în sprijinul omului de afaceri. (Detalii AICI)

"Cred că se pregătește să fie a suta condamnare pentru mustăciosul ăsta! Fostul mogul a fost condamnat din nou săptămâna trecută, cu mustața lui magnum, la 6 ani și două luni de închisoare în dosarul Rompetrol, nu are nicio legătură, de data asta el ar fi denunțat  niște surse. Sunt vehiculate niște nume acolo care ne interesează, în primul rând al lui Călin Popescu Tăriceanu și al lui Bogdan Olteanu", a prezentat realizatorul TV subiectul.

Radu Banciu: În 2008, Vîntu la toată lumea dădea câte un milion.

"Vîntu susține că la el totul era cu milionul, aici îl recunosc pe Vîntu, la el totul era cu milionul. Susține că i-a dat un milion de euro lui Tăriceanu prin intermediul lui Bogdan Olteanu în 2008. În 2008, el la toată lumea dădea câte un milion. Dacă aveai norocul să te întâlnești cu Vîntu la coadă la pepeni sau la coadă la fasole, tot un milion îți dădea. toată lumea cu care se întâlnea atunci, primea câte un milion. Numirea lui Liviu Mihaiu, un arogant cu niciun fel de rezultat, un individ de genul acesta nu putea să ajungă decât pe pile să ocupe o astfel de funcție. Desigur că Vîntu nu mai este credibil de la un punct încolo, dar asta cu milionul e cert, însă nimeni nu recunoaște că s-a atins de el. Tăriceanu nici măcar nevestele nu le buzunărea", a adăugat Banciu.