Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: În curând o să sară în sus și bugetarii. Tăierea salariilor e chiar probabilă. Când nu mai sunt bani, trebuie să-i tai pe toți (VIDEO)

Radu Banciu: În curând o să sară în sus și bugetarii. Tăierea salariilor e chiar probabilă. Când nu mai sunt bani, trebuie să-i tai pe toți (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 02 Apr 2020, 00:43
Radu Banciu: În curând o să sară în sus și bugetarii. Tăierea salariilor e chiar probabilă. Când nu mai sunt bani, trebuie să-i tai pe toți (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a susținut, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu, că e foarte posibil, ba chiar probabil, ca bugetarilor să li se taie salariile. Asta pentru că, dacă în următoarele luni nu se produce nimic, în bugetul statului nu vor mai fi bani.

„Eu am mai spus lucrul ăsta la televizor, lumea ar fi trebuit să-l înțeleagă încă de pe atunci: cu cât sunt mai multe îndatoriri, lumea va încerca să le respecte mai puțin. Așa e în firea omului. Cu cât sunt mai multe restricții, cu atât oamenii vor încerca să le fenteze mai mult. A restricționa totul nu e o soluție. 

În curând o să sară în sus și bugetarii, întrucât ați văzut că domnul Cîțu ia în calcul, pentru prima dată, tăierea salariilor la bugetari, că n-o să mai fie bani. O să ajungem să-l înjurați pe Cîțu, cum l-ați înjurat pe nenea ăla, nici nu mai vreau să-i pronunț numele, că a tăiat pensiile și salariile. PSD a câștigat vreo două rânduri de alegeri, fără să facă ceva, numai pe acest slogan. 

Ei bine, să știți că vremurile alea se întorc. O să vedeți că, indiferent cine e la putere, în momentul în care nu mai sunt bani, trebuie să-i tai pe toți. Se va ajunge, dacă nu mai producem nimic până la toamnă, să nu mai fie niciun șfanț pe nicăieri. Să știți că această situație e posibilă și chiar probabilă.

Așa cum lumea nu se aștepta să avem o asemenea carantină la nivel mondial, lumea nu se așteaptă să rămânem cu dinaintea goală cu toții până la toamnă, dar această posibilitate există”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   bugetari,   taieri de salarii