Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: În învățământ bâjbâim cum nu ne-am fi putut imagina nici în cele mai crunte coșmaruri. Oamenii care ajung în funcții înalte nu mai au nevoie de școală (VIDEO)

Radu Banciu: În învățământ bâjbâim cum nu ne-am fi putut imagina nici în cele mai crunte coșmaruri. Oamenii care ajung în funcții înalte nu mai au nevoie de școală (VIDEO)

Un articol de: - 05 Mar 2018, 09:38
Radu Banciu: În învățământ bâjbâim cum nu ne-am fi putut imagina nici în cele mai crunte coșmaruri. Oamenii care ajung în funcții înalte nu mai au nevoie de școală (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre situația din ministere, subliniind că PSD nu a avansat cu nimic, în niciun domeniu. 

”În cele mai multe dintre ministere vin oameni care nici nu vor să facă nimic. E și greu să te apuci să faci ceva când vezi ce birocrație e acolo, ce te așteaptă. (...) În învățământ bâjbâim cum nu ne-am fi putut imagina nici în cele mai crunte coșmaruri că vom bâjbâi vreodată. Am înțeles că profesorii vor să intre în grevă, nu mai vor să dea evaluarea la clasa a opta. Au dreptate. Este o brambureală fără de margini acolo pentru că pe nimeni nu a interesat cu adevărat această situație”, a comentat Banciu.

”Oamenii care ajung în funcții înalte nu mai au nevoie de școală. Cei care fac parte din anturajul lor apropiat, odată ce rudele lor au ajuns în astfel de funcții, nu mai au nici ei nevoie. (...) Îți trebuie o forță lăuntrică inimaginabilă ca să începi să defrișezi acolo și să dai, până la urmă, de substanță, să realizezi ceva. Pe lângă lehamitea aia incipientă, pe lângă faptul că ție, neamului tău  nu îi trebuie așa ceva, ți-ar trebui și o mare doză de noroc ca să poți să înaintezi cu ceva. Este extrem, extrem de complicat”, a mai spus Banciu. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu