Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Sistemul penitenciar ține cu brutele, cu escrocii, cu criminalii sau corupții. Nu e niciun fel de reeducare acolo! (VIDEO)

Radu Banciu: Sistemul penitenciar ține cu brutele, cu escrocii, cu criminalii sau corupții. Nu e niciun fel de reeducare acolo! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 28 Iun 2018, 23:56
Radu Banciu: Sistemul penitenciar ține cu brutele, cu escrocii, cu criminalii sau corupții. Nu e niciun fel de reeducare acolo! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre problemele sistemului penitenciar din România.

”O veste bună din politică azi. Constantin Niță a fost condamnat definitiv: patru ani cu executare. El e fostul ministru al Energiei în Guvernul Ponta, deci un pontist.

Tot se laudă Victor Ponta, de câte ori are ocazia, cu excelenta sa guvernare, crezând că lumea a uitat. Ei bine, erau toți niște corupți în vremea respectivă. Amintiți-vă de marile încarcerări de atunci, de perioada cătușelor.

Era ministru al Energiei acest Constantin Niță. Are 62 de ani băiatu. S-a predat la Brașov, e încarcerat la penitenciarul de la Codlea, unde va sta, probabil, în jur de un an. Nici nu trebuie să facă mare lucru pentru că are deja peste 60 de ani. Dacă se apucă de scris, în sensul în care mandatează pe cineva să scrie o lucrare sau două, va ieși mai devreme. Dacă cumva va lăsa de la el și va da de două ori cu mătura pe niște alei, iar va avea o reducere. Așa se face pușcărie în România.

Sistemul penitenciar ține cu brutele, cu escrocii, cu criminalii sau cu corupții. Cei care intră acolo, probabil tot pe o șpagă.... Parcă se spală pe mâini justiția în momentul în care se dă un verdict. Justiția ar trebui făcută până la capăt, adică acest deținut... Nu se poate ca toți infractorii să comită alte infracțiuni în pușcărie. Nu e niciun fel de reeducare acolo!”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Constantin Nita