Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: De nicăieri din întrebarea de la referendum nu reiese că este vorba despre familia tradițională. Poate să fie schimbarea Constituției României pentru cartofi sau murături (VIDEO)

Radu Banciu: De nicăieri din întrebarea de la referendum nu reiese că este vorba despre familia tradițională. Poate să fie schimbarea Constituției României pentru cartofi sau murături (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 26 Sep 2018, 23:34
Radu Banciu: De nicăieri din întrebarea de la referendum nu reiese că este vorba despre familia tradițională. Poate să fie schimbarea Constituției României pentru cartofi sau murături (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre întrebarea la care românii vor trebui să răspundă la referendumul pentru definirea familiei, din 6 și 7 octombrie. 

”Tradițional este și referendumul, numai că întrebarea nu este evidentă. Referendumul din 6-7 octombrie va avea loc. Alegătorii vor fi chemați să se pronunțe cu da sau nu asupra următoarei întrebări: Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament? Asta este întrebarea. Nu se presupune din această întrebare nimic”, a comentat Banciu. 

”Nu știm dacă pe undeva va fi introdus, așa cum făceam pe vremuri la școală când uitam un cuvânt și făceam un fel de «V» și scriam cuvântul deasupra. Poate pe respectivul formular se va lipi cu scotch o etichetă, să știm despre ce e vorba. Așa poate să fie schimbarea Constituției României pentru cartofi sau murături. De nicăieri nu reiese din această întrebare că este vorba despre un referendum pentru familia tradițională românească, formată dintr-un bărbat și o femeie”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu