Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Guvernul PSD a numit-o la Ministerul Sporturilor pe una de pe stradă, o piloasă din asta cum vedem în fiecare zi. În comparație cu ea, Franța are o campioană mondială (VIDEO)

Radu Banciu: Guvernul PSD a numit-o la Ministerul Sporturilor pe una de pe stradă, o piloasă din asta cum vedem în fiecare zi. În comparație cu ea, Franța are o campioană mondială (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 04 Sep 2018, 23:58
Radu Banciu: Guvernul PSD a numit-o la Ministerul Sporturilor pe una de pe stradă, o piloasă din asta cum vedem în fiecare zi. În comparație cu ea, Franța are o campioană mondială (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Roxana Mărăcineanu, fostă campionă la natație, laureată cu argint sub culorile Franței la olimpiada de la Sydney, în 2000, a fost numită ministrul francez al sportului. Numirea ei are loc după ce Laura Flessel, a demisionat din funcție.

”Roxana Mărăcineanu reprezintă un pas înainte, aș spune, pentru sportul francez, pentru că pare să aibă acea tonicitate, acea poftă de muncă. (...) Până la ea, Franța nu a avut niciodată un campion mondial la natație fete. Ea a început de la o vârstă fragedă într-un bazin care era mai înalt chiar decât propriile aptitudini atunci, auzind în jurul ei o limbă pe care, practic, nu o cunoștea și să ajungi să câștigi titlul mondial și să fii vicecampioană olimpică pentru țara ta de adopție este un drum greu de parcurs pe care nu reușește să îl facă orcine. 

Aici este contradicția - Roxana Mărăcineanu face sport de performanță treaptă cu treaptă, în Franța, a urcat fără să ardă etape, exact așa cum ar fi trebuit, (...) iar în România, în momentul de față, ministrul Sporturilor este tovarășa Ioana Bran pe care nimic pe lumea asta nu o recomandă pentru sport. Ea are un tată bine plasat, un miliardar care face pălincă în județul Satu Mare, este mare exportator al acestei licori. 

Această numire jalnică a Ioanei Bran la Ministerul Sporturilor demonstrează că Guvernul PSD nu este interesat de sport, punând-o pe una de pe stradă, o piloasă din asta cum vedem în fiecare zi. În comparație cu ea, Franța are o campioană mondială și o vicecampioană olimpică. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu