Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Iohannis nu a aplicat în cazul său ceea ce pretinde de la alții (VIDEO)

Radu Banciu: Iohannis nu a aplicat în cazul său ceea ce pretinde de la alții (VIDEO)

Un articol de: - 20 Feb 2018, 00:38
Radu Banciu: Iohannis nu a aplicat în cazul său ceea ce pretinde de la alții (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediţia de luni a emisiunii Lumea lui Banciudespre modul în care se raportează la prezumția de nevinovăție Klaus Iohannis și Ludovic Orban

"În politică nu funcţionează prezumţia de nevinovăţie aşa cum funcţionează în Justiţie", a subliniat președintele României. Liderul PNL consideră, însă, că aceasta se aplică și în politică.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Chiar dacă promite că PNL îl va susține tot pe Klaus Iohannis la viitoarele alegeri prezidențiale - ce blestem, până la urmă - Ludovic Orban îl contrazice pe șeful statului și spune că prezumția de nevinovăție ar trebui să se aplice și în politică. Iohannis fusese clar, dar fără să se refere la el, fusese clar pentru noi, ceilalți, că oricare dintre noi ar avea probleme, prezumția de nevinovăție n-ar funcționa. La el cert nu se aplică. 

Și el a avut probleme, ba chiar înainte de a fi numit președinte. Instanța nu i-a dat dreptate, a pierdut practic procesul, apropo de casele lui fraudulos obținute în Sibiu. Pentru că, s-o spunem din capul locului, nu poți să câștigi niciun proces, și chiar dacă îl câștigi înseamnă că a fost o întâmplare, când ai șase case. Un om care dispune de șase case când nu are copii, nu că asta ar fi o problemă, nu are cum să câștige în instanță un proces în România. E clar că ceva e putred acolo. Nu-mi spuneți mie că omul ăla a lucrat curat, cu mănuși, frumos în toate contractele alea. E absolut imposibil. 

Bineînțeles că era vinovat, dar iată că nu a aplicat în cazul său ceea ce pretinde de la alții. Ludovic Orban ce să facă? Bineînțeles că spune că prezumția de nevinovăție este importantă și în politică, pentru că nu putem să ne batem joc de politicieni. El e, în orice caz, un personaj marionetă și cred că sunt mulți în PNL care de-abia așteaptă să i se înfunde. 

Oricum, el nu are niciun viitor. Și dacă ar câștiga cumva acest proces, ceea ce n-ar fi nicio surpriză, și ar ajunge basma curată și s-ar prezenta la prezidențialele viitoare, s-ar face de râs. N-are nicio șansă Ludovic Orban, ar fi bătut practic de oricine. Chiar prezența sa în turul doi e aproape 100% improbabilă. E greu de crezut că un asemenea om ar putea să convingă electoratul din România după atâta amar de vreme în care nu s-a evidențiat cu absolut nimic”, a afirmat Radu Banciu.

Ludovic Orban va afla pe 5 martie, definitiv, dacă este vinovat de fapte de corupție. În primă instanță, el a fost achitat. Procurorii DNA cer pentru acesta un an de închisoare cu executare.O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Ludovic Orban