Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ați văzut că Ion Iliescu e singura persoană peste 90 de ani care n-a luat coronavirus? (VIDEO)

Radu Banciu: Ați văzut că Ion Iliescu e singura persoană peste 90 de ani care n-a luat coronavirus? (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 31 Mar 2020, 03:13
Radu Banciu: Ați văzut că Ion Iliescu e singura persoană peste 90 de ani care n-a luat coronavirus? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a susținut, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu, că i se pare bizar faptul că „toți bătrânii din lume au coronavius”.

„Klaus Iohannis ne-a transmis astăzi așa, telegrafic, parcă de pe altă planetă, imediat cum se termină această criză - deși-i amintesc domnului președinte că a împlinit 60 de ani; care imediat? - imediat ne vom apuca de evaluarea mediului spitalicesc! Păi, mânca-v-aș gura, luați-i pe toți ăia de la Gelu Voican Voiculescu încoace, aduceți-i la intervalul mare și întrebați-i cu un singur glonț, atât. Ei nu merită mai mult! Cum să-i mai luăm acum să-i mai ascultăm? Când se termină criza, o să zică domnul președinte: ”haideți că la 11 facem o conferință despre mediul spitalicesc, că înnebunesc”. Îi aduce pe toți ăia la intervalul mare, să-mi explice fiecare unde a greșit. Stau ăia cu căciulile în mână, ca la boier, cu barba albă plecată, așa.

O să-i vedem și chelia lui Ion Iliescu dacă-l scos ăștia din casă. Ați văzut că e singura persoană peste 90 de ani care n-a luat virusul?

Și aici aș avea o chestie de spus: cum vă explicați faptul că toți bătrânii din lume au coronavius? Nu vi se pare un pic bizar? Bă, n-a scăpat unul'! Deci nu e persoană în străinătate, mai ales în Occident, peste 80 de ani să n-aibă coronavirus. Cum dracu' s-a transmis boala asta chiar la toată lumea...”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Ion Iliescu