Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Acest moment a prins omenirea cam în izmene. Am făcut praf și pulbere natura, dar nu eram pregătiți în fața unui virus care nu reprezintă nimic la scară universală (VIDEO)

Radu Banciu: Acest moment a prins omenirea cam în izmene. Am făcut praf și pulbere natura, dar nu eram pregătiți în fața unui virus care nu reprezintă nimic la scară universală (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 11 Mar 2020, 23:54
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre isteria creată la nivel mondial de noul coronavirus.

„Am înțeles că iar a început isteria. Oamenii cumpără, nu se mai găsește nimic. Ăsta nu e un mesaj ca lumea să intre în panică, dimpotrivă.

Noi facem o emisiune de pamflet aici. 

Trebuie să fim un pic mai civilizați de cât suntem.

Am impresia că acest moment ne-a prins, și aici vorbesc de întreaga omenire, cam necivilizați, ne-a prins cam în izmene. 

2000 de ani n-au fost suficienți pentru a ne plasa și noi pe orbită. Suntem aproape de regnul animal, altfel nu înțeleg de unde atâta isterie la nivel mondial, când noi trebuia să fim pregătiți în secolul în care urma să ajungem pe alte planete, lucru care nu s-a mai întâmplat. 
Noi ne temem de un virus...

Poate o mică îngrijorare putea să fie, dar cum să fugi din calea lui și să-ți abandonezi planeta? Cum să te comporți în halul ăsta?

Comportamentul omului care în 2000 de ani s-a debarasat de animale -  în Kenya au fost ucise și ultimele două girafe albe. Am făcut praf și pulbere natura, dar nu eram pregătiți în fața unui virus care nu reprezintă nimic la scară universală. Să fim serioși...

Planeta a fost decimată de tot felul de boli, dar panica asta n-a existat niciodată. 

Și noi care ne pretindem credincioși... Niciodată biserica, și cultele, și credința n-au fost la mai mare rang. Și ce au făcut? Au fugit în toate direcțiile!”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu