Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Se închid granițele Italiei, dar ai noștri o să sape câte un tunel și o să iasă pe unde trebuie și o să fie acasă de sărbători (VIDEO)

Radu Banciu: Se închid granițele Italiei, dar ai noștri o să sape câte un tunel și o să iasă pe unde trebuie și o să fie acasă de sărbători (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 10 Mar 2020, 00:13
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre epidemia de coronavirus care bate la porțile României.

„Mult a fost, puțin a mai rămas. Ni se scurge printre degete istoria omenirii. Suntem martori, așa cum vă puneam în gardă acum vreo zece zile cred, asupra acestor riscuri, asupra tuturor complicațiilor, închiderii școlilor, a transporturilor rutiere. 

Italienii au extins carantina în toată țara, lucru care nu s-a mai întâmplat în istoria acestei țări niciodată. Deci sfârșitul e aproape, să ne bucurăm de aceste clipe care ne-au mai rămas.

Puteți să intrați în panică fără nicio problemă, pentru că panica nu te îmbolnăvește de acest virus. Nu ai șanse mai mici să te îmbonăvești de acest virus dacă ești optimist și dacă ții gura până la urechi.

Un român a dezertat din Italia, a venit în satul lui în județul Maramureș și ai lui l-au băgat în pod. I-au asigurat o carantină românească - nu l-au primit în casă. Omul a stat câteva zile în pod, apoi a început să se plictisească și, pe Facebook, a amenințat că se sinucide și atunci toate notabilitățile urbei au venit acolo să-l facă pe om să coboare. Exact cam ca-n filmele mediocre cu narcotraficanți. 

Această istorie a ajuns peste tot în Europa. Românul, frate cu codrul, cu neantul, a știut să-și izoleze cetățeanul. Acum a fost recuperat și e printre cei dragi. Pe cât de puerilă sau sinistră, e o istorie care ne reprezintă pe toți.

De sărbători vor veni puzderie de români din Italia, încercând să păcăleacă autoritățile. Înțeleg că de mâine se interzice ca transportul rutier sau feroviar din Italia să mai poată să ajungă în afara hotarelor țării, că cele aeriene nu mai operează deja. 

Se închid granițele Italiei, dar ai noștri o să sape câte un tunel și o să iasă din Italia prin Slovenia, prin Austria, pe unde trebuie și o să fie acasă de sărbători”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Italia