Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Klaus Iohannis, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă se întrec în gafe și în cacofonii. Până la urmă, niciunul nu are prestanță (VIDEO)

Radu Banciu: Klaus Iohannis, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă se întrec în gafe și în cacofonii. Până la urmă, niciunul nu are prestanță (VIDEO)

Un articol de: - 21 Mai 2018, 23:53
Radu Banciu: Klaus Iohannis, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă se întrec în gafe și în cacofonii. Până la urmă, niciunul nu are prestanță (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre controversele legate de viitorul Pilonului II de pensii. 

”Actualitatea internă este brăzdată în aceste zile de un neant absolut, în sensul în care liderii săi politici, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă se întrec în gafe și în cacofonii. Până la urmă niciunul nu are prestanță, nu reușește să se impună prin forța cuvântului, dincolo de asta administrația fiind nulă, vedeți și asta cu pilonul de pensii, contrazicându-se în aceeași zi pe situații cvasioficiale. Nimeni nu mai știe în ce să creadă, până la urmă nici Monitorul Oficial nu o să mai fie un act cu valabilitate, întrucât dacă vine Liviu Dragnea seara la vreun telejurnal și demontează ce apare acolo, lucrurile sunt deja în coadă de pește”, a comentat Banciu. 

”Klaus Iohannis a spus că această abordare, apropo de uite Pilonul II de pensii, nu e Pilonul II de pensii, această abordare ar fi la limita unei guvernări dilentante, foarte toxice. El neavând nimic de spus, după prima virgulă a dat-o pe asta cu toxicitatea. (...) Un Guvern, cum spune președintele Iohannis, mai degrabă cu limbajul Vioricăi Dăncilă, decât cu unul demn de Palatul Cotroceni... Adică nu ești sigur că ești diletant, dar ești, în același timp foarte toxic. Păi dacă ești foarte toxic, e evident că ești și diletant. Adică diletantismul este mai puțin grav decât toxicitatea? Iată niște termeni pe care șeful statului, evident, nu îi stăpânește. (...) Trebuie să ne explice ce a vrut să spună aici cu aceste cuvinte pentru că ele nu sunt într-o limbă foarte academică”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu