Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Klaus Iohannis ne îndeamnă la o rebeliune în stilul lui, aproape tacită. Să stăm pe scaunele noastre și să ne revoltăm în gând (VIDEO)

Radu Banciu: Klaus Iohannis ne îndeamnă la o rebeliune în stilul lui, aproape tacită. Să stăm pe scaunele noastre și să ne revoltăm în gând (VIDEO)

Un articol de: - 26 Sep 2017, 23:58
Radu Banciu: Klaus Iohannis ne îndeamnă la o rebeliune în stilul lui, aproape tacită. Să stăm pe scaunele noastre și să ne revoltăm în gând (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe oameni să ia poziție față de atacurile asupra justiției.

”Klaus Iohannis îi îndemnă pe cetățenii țării să își facă vocea auzită. S-a trezit și Klaus Iohannis până la urmă și ne îndeamnă la această rebeliune, dar sigur, rebeliune în stilul lui, aproape tacită. Să stăm cu fundul pe scaunele noastre și să ne revoltăm în gând, eventual, sau să dăm telvizorele mai încet și să spunem o înjurătură pe care să o auzim doar în barbă, cam ăsta este mesajul lui. Un mesaj care vine de undeva dintr-un fund de sac al unui om care nu pare să fie conectat la realitățile treburilor și care oricum are o superficialitate în execuția cuvintelor încât nici nu poți să-l bagi în seamă, a comentat Banciu. 

”El doar se poate îngrijora. Acesta este termenul lui preferat atunci când nu este în concediu sau plecat în străinătate cu vreo problemă. El se declară, de regulă, preocupat sau îngrijorat, aceștia fiind niște termeni goi de conținut, folosiți, în general, de oamenii publici ca să nu spună nimic”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu: Klaus Iohannis ne îndeamnă la o rebeliune în stilul lui, aproape tacită. Să stăm cu fundul pe scaunele noastre și să ne revoltăm în gând

 


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu