Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: KIaus Iohannis s-a dus la Guvern să vadă dacă totul e în regulă. Nici noi nu suntem convinși că acolo se face altceva decât ”bambilici” (VIDEO)

Radu Banciu: KIaus Iohannis s-a dus la Guvern să vadă dacă totul e în regulă. Nici noi nu suntem convinși că acolo se face altceva decât ”bambilici” (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 20 Dec 2018, 23:59
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre participarea preșeintelui Klaus Iohannis la ședința de Guvern.

”În principiu, lăsând la o parte textele din Constituție, nu este nicio fraudă ca șeful statului să participe, în folosul național, la o ședință de Guvern, chiar dacă nu este vorba despre politică externă, despre problemele de apărare națională sau despre alte probleme stringente. (...) El ar putea să se prezinte oricând. (...) Eu spun că este benefic pentru toată lumea. El a fost primit cu șuturi în fund, la figurat, de Liviu Dragnea, care pretinde că dacă el ar fi fost șeful Executivului, nici în curte nu-l primea pe șeful statului. Cum să spui așa ceva?”, a comentat Banciu. 

”KIaus Iohannis s-a dus acolo să vadă dacă totul e în regulă. În primul rând, nici noi nu suntem convinși că acolo se face altceva decât, să spunem, «bambilici». Ce ședințe de Guvern? Acolo sunt proștii națiunii. Este ca un loc din ăsta, unde te duci și te uiți după gratii că nu te lasă ăia să te apropii, sunt animale periculoase sau oameni periculoși. Cam așa mi se pare activitatea Guvernului, unde se spun cele mai mari prostii, se comit cele mai teribile dezacorduri, se spun cele mai mari inepții. De ce nu ar putea șeful statului, reprezentându-ne pe noi, să participe la o ședință de Guvern? Mai ales că el nu se duce obsesiv acolo, nu-i calcă pe bătături pe ăia. 

Nu era ceva de criticat la modul la care au făcut-o, mai ales că Liviu Dragnea nu are niciun argument în fața istoriei cu această guvernare”, a mai spus Radu Banciu

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu
 
 
 
Loading...