Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce până la Sibiu în fiecare weekend îl costă zece ore de drum. Oare ce face el în timpul ăsta în mașină? Trebuie să fie o atmosferă apăsătoare (VIDEO)

Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce până la Sibiu în fiecare weekend îl costă zece ore de drum. Oare ce face el în timpul ăsta în mașină? Trebuie să fie o atmosferă apăsătoare (VIDEO)

Un articol de: - 26 Mar 2018, 09:45
Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce până la Sibiu în fiecare weekend îl costă zece ore de drum. Oare ce face el în timpul ăsta în mașină? Trebuie să fie o atmosferă apăsătoare (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre deplasările pe care președintele Klaus Iohannis le face la Sibiu în fiecare sfârșit de săptămână. 

”La ce țară există, nu ar fi fost absolut nicio problemă să brăzdăm locurile astea cu autostrăzi. Asta spunem când ne gândim la șeful statului care, neavând cale ferată... Ce rușine și pentru el, acolo, pe unde se duce la marile consilii și conferințe internaționale, el vine dintr-un oraș care nici măcar nu este pe calea ferată. O fi fost Sibiul Capitală Culturală Europeană, dar ei n-au gară. În Sibiu sunt trei linii în gară. Gara lor este sub cea din Copșa. Trebuie să ieși până acolo ca să intri pe linia principală. (...) Aceasta este țara cu care se mândrește domnul profesor care luptă împotriva corupției. Dar el n-a făcut nimic. L-ați văzut vreodată smulgându-și cămașa de pe dânsul pe undeva, spunând «mă apuc eu să construiesc»”, a comentat Banciu. 

”Toți ticăloșii ăștia, toți bandiții, toți escrocii ăștia nu fac altceva decât stau în trafic să se ducă în fiecare weekend până la munte. Este un calvar. Zece ore face șeful statului pentru acest moft. El n-a petrecut niciun weekend în București de când este șef. Ei bine, moftul lui de a se duce până la Sibiu să-și răsfețe soția, să respire aerul provincial, să-și mai viziteze casele îl costă zece ore de drum. Oare ce face el în timpul ăsta în mașină, răsfoiește niște reviste din alea germane? Eu nu-l văd uitându-se pe fereastră să fie interesat să vadă ce se întâmple pe acolo. Trebuie să fie o atmosferă apăsătoare. Astea sunt începuturile lui de weekend”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu